Alex F 19 Опубліковано 29 січня, 2011 Колеги! Карта, карта! я ещё полуфабрикат Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 30 січня, 2011 и тут флудыр ниспит.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 30 січня, 2011 я ещё полуфабрикат Заранее прощаем будущему владельцу Соула..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 и тут флудыр ниспит.... ну прастите меня , такой вот я флудер.буду исправляьтся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 січня, 2011 Заранее прощаем будущему владельцу Соула..... ой , Ваши слова , да Богу уши.тьху 3 раза. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 11 березня, 2011 ой , Ваши слова , да Богу уши. тьху 3 раза. Зато тебя уже можно поздравить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 12 березня, 2011 так кто то из киевлян выставлялся уже ?? из новичЬкофф ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 березня, 2011 Йа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 12 березня, 2011 Йа! йа нИпачувствовал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 березня, 2011 Ты заблудилсо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
plassard 1 Опубліковано 12 березня, 2011 Я сегодня на работе выставляюсь по поводу покупки Соула. Первый день приехал на машине на работу... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 13 березня, 2011 я хочу выставиться , да только боюсь самому бухать прийдётся , на встрече желающих выпить воопче небыло. Витя токо пивка резинового бухнул. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 13 березня, 2011 я хочу выставиться , да только боюсь самому бухать прийдётся , на встрече желающих выпить воопче небыло. Витя токо пивка резинового бухнул. Водитель и бухло - продукты несовместимые по фазе Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 13 березня, 2011 Водитель и бухло - продукты несовместимые по фазе если есть драйвер , то очень даже совместимые :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 13 березня, 2011 я хочу выставиться , да только боюсь самому бухать прийдётся , на встрече желающих выпить воопче небыло. Витя токо пивка резинового бухнул. Ради такого случая на следующую встречу приеду с женой-она за рулем Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nvv72 0 Опубліковано 5 квітня, 2011 Отзовитесь кто под киевом одесское направление Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 квітня, 2011 Отзовитесь кто под киевом одесское направление я... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 14 червня, 2011 киев,, принимайте скоро буду )))))))))))все привет)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 14 червня, 2011 киев,, принимайте скоро буду )))))))))))все привет)) Привет! Принимаем. А скоро будешь где? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 21 червня, 2011 скоро буду в киеве)) пока в житомире, оформляемся)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти