viro 799 Опубліковано 5 грудня, 2014 А чего так сложно? Поменяться сидушками в сборе и все... Я ж писал. НА базе подогрева нету. А на фейслифте он не такой. По этому самый простой путь - МИД 10 или 11 года. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VV7VV 26 Опубліковано 5 грудня, 2014 :( Как я так опоздал :( Я тоже опоздал Вить если вдруг бронь на подлокотник сорвется, я на очереди :popcorm2: . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 5 грудня, 2014 Я тоже опоздал Вить если вдруг бронь на подлокотник сорвется, я на очереди :popcorm2: . После меня Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
соул 2 Опубліковано 7 грудня, 2014 так сколько стоит сам обмен без работы ????? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 грудня, 2014 Если обмен на равноценные сидушки - то 2500 грн. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kis 5 Опубліковано 1 лютого, 2015 я так понимаю все продано? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 лютого, 2015 Уже не актуально! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти