oberwolf 87 Опубліковано 7 січня, 2015 Красота!!!Люблю Грузию! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 28 січня, 2015 И я, люблю Грузию ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 3 травня, 2015 кто в Грузию в ближайшее время едет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
lehan 21 Опубліковано 8 травня, 2015 Планирую на конец июня-начало июля прокатиться на недельку:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 8 травня, 2015 блин, поздно -) в этих числах я планирую в других краях ездить :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
lehan 21 Опубліковано 9 травня, 2015 А шо надо? Попробую угадать... Вино? Хачапури?:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 21 травня, 2015 А шо надо? Попробую угадать... Вино? Хачапури?:) меня отговорили ехать через РФию, напугали всякими Северными Осетиями, Кабардино-балкариями и т.д. Отложил пока что поездку туда. :( Неделю назад получил мульти визу на год в другие страны, скоро в путь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Виталий Рыбалко 0 Опубліковано 22 серпня, 2016 это прям моя мечта: горы и такая вкусная еда и алкоголь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти