oberwolf 87 Опубліковано 16 листопада, 2013 http://vasi.net/community/jeto_interesno/2013/11/16/kak_google_delaet_panoramnye_snimki_ulic.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 16 листопада, 2013 На прокат такое надо давать уже. Я б зафотал свой город Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 16 листопада, 2013 Могу организовать -) Знаю у кого такая есть. Но цена нифига не гуманная Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 17 листопада, 2013 Ну може если для Гугля, то последний спонсирует (а может DIY бывает на такую тему?.. восем ручных камер попроще и впереуд... нда...) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 17 листопада, 2013 восем ручных камер попроще и впереуд Та проще уже некуда. Гавно те камеры. Но для цацки можно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 17 листопада, 2013 не цацки ради, гуглю помочь надо, ато нисправляеца все у кого зеркалки - на субботники! дайош качественные панорамы! станем спиной к спине и как ввмажем (и так через каждые пять метров). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 17 листопада, 2013 Я как-то делал виртуальный тур из 50 панорам. Думал крыша поедет. Так что лучше не зеркалкой, а гуглобилям фоткать. :-) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 17 листопада, 2013 шота надо както внедрить таксистам такие штуки ну или я не знаю НАДО ЖЕ ЧТО-ТО ДЕЛАТЬ! ладно, тема исчерпалась... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 18 листопада, 2013 Есть такая прогрммка... PTGui называется... Да много их еще всяких есть... Но я пользуюсь этой.... Лепит панорамы на ура... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 20 листопада, 2013 Есть такая прогрммка... PTGui называется... Да, тоже ей пользуюсь. причем привязал старенький смартбленд к ней и работает еще лучше )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти