oberwolf 87 Опубліковано 9 листопада, 2013 Mouse81-СУББОТА!!! Святое дело.Видимо не до разговоров Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 9 листопада, 2013 А вчера или позавчера? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 9 листопада, 2013 А вчера или позавчера? Ну мы то перебросились парой слов! И то ладно-там видно будет.Возможно не у всех есть возможность держать рацию включенной в течении дня... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 9 листопада, 2013 Жду новую батарейку, а то 3 часа рации и ппц... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 9 листопада, 2013 Это на тел батарея вторая? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 10 листопада, 2013 Не вторая, а новая...а то за два года моя слабовато держит Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 10 листопада, 2013 у мене 2і батарея до свого китайфона по 3000mAh одноі вистачає на добу включеного zello Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 21 лютого, 2014 Не пошел проект :) Сижу переговоры Майданцев слушаю. Хоть какая то польза. Отправлено с моего GT-I9500 через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oleole 0 Опубліковано 23 лютого, 2014 я отключился. мало народу юзает Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти