voroniak1696 14 Опубликовано: 25 сентября 2013 Всім доброго дня , в мене виникла така ситуація , моя машинка була в незначному дтп . Робилася не у офіціалів , а на іншому СТО , пробіг 29 000 км , вона ще на гарантії ! Скажіть будь ласка в кого виникала така ситуація ?? я МАЮ НА УВАЗІ чи великий ризик того що мене попалять на офіційному СТО і чи знімуть з гарантії ?? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
viro 798 Опубликовано: 25 сентября 2013 я МАЮ НА УВАЗІ чи великий ризик того що мене попалять на офіційному СТО і чи знімуть з гарантії ?? Увидят - снимут на раз два три. Им только повод дай. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kiev 3 Опубликовано: 25 сентября 2013 да зачем вам эти официальные сто? машину портить за ваши же деньги? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
oberwolf 87 Опубликовано: 25 сентября 2013 да зачем вам эти официальные сто? машину портить за ваши же деньги? Поддерживаю.Гарантия хороша если вылезают серьезные заводские огрехи и тебе их бесплатно лечат.В плане всего остального-гарантийное обслуживание того не стоит....Помниться в мазде 3 по гарантии меняли в том числе задние рычаги-по 3500 каждый.это приятно.На халяву..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kuryk 82 Опубликовано: 25 сентября 2013 чи великий ризик того що мене попалять на офіційному СТО і чи знімуть з гарантії ?? дивлячись що за дтп було і які види ремонтних робіт робилися!!!Наприклад мені нічого не ясно с твоєї розповіді моя машинка була в незначному дтп . Робилася не у офіціалів , а на іншому СТО , пробіг 29 000 км , В мене такий самий майже пробіг - до них поїду з власноручвстановленим парктроніком, сигналом, магнітолою.....нехай знімають з гарантії!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voroniak1696 14 Опубликовано: 25 сентября 2013 крило переднє бампер і капот , але все поміняв , крім капоту . Нехотілося би , передній підшибник загудів , і педаль щеплення , дала люфт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
getman_ma 3 Опубликовано: 25 сентября 2013 voroniak1696, ДТП была случайно не на Левобережной об какой-то бусик на мосту? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Grek 1 Опубликовано: 25 сентября 2013 А скільки років машині? На рахунок офіціалів - не знаю як кому, але мені набагато вигідніше - домовитися чітко про час, приїхати, посидіти в них попити чаю, подивитися, що роблять з машиною і через 2 години поїхати - ні про що не турбуюся і не шукаю де то купити де то...а коли майстер зможе з гаражу...а коли не зможе...Тим більше раз в рік заплатити більше на 300-500 грн це не така велика сума, щоб потім думати про гарантію якщо щось станеться. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voroniak1696 14 Опубликовано: 25 сентября 2013 voroniak1696, ДТП была случайно не на Левобережной об какой-то бусик на мосту? Ні , зачепив , швеелер грузовика ....-( Але це було в травні ... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voroniak1696 14 Опубликовано: 25 сентября 2013 А скільки років машині? На рахунок офіціалів - не знаю як кому, але мені набагато вигідніше - домовитися чітко про час, приїхати, посидіти в них попити чаю, подивитися, що роблять з машиною і через 2 години поїхати - ні про що не турбуюся і не шукаю де то купити де то...а коли майстер зможе з гаражу...а коли не зможе...Тим більше раз в рік заплатити більше на 300-500 грн це не така велика сума, щоб потім думати про гарантію якщо щось станеться. 1 р і 6 місяців Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kuryk 82 Опубликовано: 25 сентября 2013 тобто оффи побачать пом'ятий капот - ну і що.....думаєш вони крило знімати будуть???не думаю - поїдеш до них - а там вже буде видно...якщо щось почнуть говорити - будеш відстоювати своє - мол капот драбіною зачепив сосід...і т.д. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах