Dimon 113 Опубліковано 25 вересня, 2013 Давайте стараться на воскресенье. Я думаю к обеду можно. В 13.00 возле французского бульвара? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 26 вересня, 2013 Давай попробуем-возле эйфелевой -наверху.Там свободно обычно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Oleg_soul 14 Опубліковано 26 вересня, 2013 Я буду, Димон вышли плз приглашения Харьковским в ЛС Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Oleg_soul 14 Опубліковано 29 вересня, 2013 так что все в силе? Или как? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 29 вересня, 2013 так что все в силе? Или как? Я буду. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 29 вересня, 2013 Буду Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Oleg_soul 14 Опубліковано 29 вересня, 2013 У меня в самый последний момент поменялось, сори ребята. :( Нужно за маленькой племянницей присмотреть Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти