NPP 83 Опубліковано 5 серпня, 2013 Всім доброго дня! Звуть мене Олександр і я є щасливим, душевним володарем автомобіля Кia Soul MID MT 2013 року. Відразу хочу виразити подяку форуму і форумчанам та модераторам за достойне ведення форуму , купу корисної інформації на яку я опирався при виборі авто і його купівлі .Чекав я свого дорогого друга 2а тижні ...а потім ще 2а тижні зі всіма волокитами він був на теренах України та ніяк не бажав їхати до мене ( аргументували тим що мало машин їде в нашу сторону , тому чекаємо) На день народження моєї коханої дружини , мені дзвонять і кажуть все машина у нас , можете приїздити забирати... зійшлись на тому що вони ставлять ще сигналізацію і захист двигуна.. Отже 22.07.2013 в 14-00 машинка стаяла на подвірї будинку Брав на волинь-авто. Що впало в око при огляді авто. Славнозвісний кабель для покусаного яблука) Ну не має його, тільки на піканто , а в соулі немає ))) - я тут не спорив, але запамятав І сигналізація о_0 : поставив на сигналізацію , по колесу луп.... тишина.... сильніше луп.... тишина.... по іншому і теж саме :dash2: :dash2: Приїхав горе майстер налаштували мені сигналізацію на таку чутливість , яка мене влаштувала А також поставили мені захист двигуна оригінальний в чому різниця між ним і кольчугою не знаю...))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 5 серпня, 2013 23.07.2013 поїхав ставити авто на облік Навчений гірким досвідом , зайшов на сайт перевіри чи є номера в наявності - поїхав з упевненістю що все будет ОК При поданні документів (перший в черзі) запитав чи є номера , сказали є ... всі організаційні питання закінчив в 11-00 і сидів чекав поки мені видадуть номера з документом в 13-00 виходить баришня і каже я йду на обід... питаюсь за номера ... мені відповідають , а номерів в наявності не має о_0 тишина шок паніка о_0 посперечавшись з нею , безрезультатно йду до вищестоящих.... виясняти питання як так на сайті пишуть номера є, зранку говорять номера є... а в обід уже не має ПІд враженням дорожнього контролю і т.д. Включив на телефоні камеру , телефон в верхній карман нагрудний благо 5.7" дюймів якраз вистуває лише камера і пішов спілкуватись Як вийвилось номерів немає , але можна за окрему плату... - я цих слів чекав , дуже сильно!!! спокійно дістав телефон виключив зйомку відео , програв запис... побачив круглі очі співробітника органів і все номера знайшлись.... просто не туди поклали.... і забули про них ""Номер автівки змінено"" 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 5 серпня, 2013 Комплектацію мід знаюсь всі , хто не знає то може подивитись на сайті : подарували мені таки коврики є попільничка , яка виступає в ролі смітнички і там збирають фантики від цукерок у нас є шторка в багажник , я чомусь начитавшись думав що там ніяких шторок полок не буде ...тому був приємно здивований ЗАлишилось зробити на низ полки , щоб коли сидіння складувались було все рівненько) Ну і перехідничок , на ЮСБ... валявся як подарунок чорті зна скільки Перші 500 км , були в нас 03.08.2013 НА сьогодні 05.08.2013 ми виїздила бак пального 38л. ОККО 95 плюс , заправились на ОЛЕС 95 -влізло 39 літрів Так як йде обкатка думав що буде розхід під 10л... був приємно вражений Отже швидкість до 90км\год , перемикаємось на 2тис. об\хв, по місту їздимо на 5тій =) проїхав 580км, в баці залишилось 50км - середній розхід пально 6.2л\100км Перевірив спочатку на листочку , звірився з БК - все чотко)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 6 серпня, 2013 захист картера) як написано на лейбі R40102K200 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 9 серпня, 2013 Пока я бедный и нищий, без камеры заднего вида и партроника.... Прикупил парковочную линзу=) цена 75 грн Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 20 серпня, 2013 Прийшла наклейка, поки почепив одну))) не знаю куди іншу спасибі http://soul-club.in.ua/user/226-kuryk/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 1 вересня, 2013 Так как покупка авто была только отправная точка … которая потянула за собою череду путишествий + летний сезон… Заставило меня постичь просторы тырнера, а именно заказ и покупка на ебай, алиекспрес и другий сайтов … которых я не понимаю. слава богу google chrome все справно перевел и я таки победил все нюансы… 9.08.2013 заказал и оплатил навигатор и уже 27.08.2013 он приехал из китая и так принимайте GS9000 Feature: — 1920x1080P FULL HD high quality resolution. — 5 Mega Pixels CMOS & 2.7 inch high resolution LCD — 178degree super wide angle lens — Advance H.264 video compression technology — Support HDMI and AV output — 4X dgital zoom range of 12cm to infinity — 4 IR LED for Night Vision — GPS &G-sensor function — Built-in GPS, recording travel speed, driving track — G-Sensor to keep the record of sensor data at emergency cannot be cover -Motion Detection -Delay turn off function. -Looping Recording with seamless. — Mini Car Mounting with GPS module; — Mini Car Mounting with 360 degree rotation Specification: Chipset — Ambarella Sensor — 5M CMOS Sensor Lens Angle — 178 degree wide angle lens Decode Format — H.264 Video Resolution — 1920*1080P 30fps,1280*720P 60fps,1440*1080P 30fps Video Format — MOV Photo Resolution — 12M/8M/5M/3M Photo Format — JPEG GPS — Built-in GPS, recording travel speed, driving track G-Sensor — YES Screen Resolution — 960*240 Loop-cycle recording — Off/2min/5min/10min IR night Vision -YES White balance -Auto//Fluorescent/Tungsten/Cloudy/Sunny Exposure — 0,-0.3,-0.7,-1,-1.3,-1.7,-2,+2.0,+1.7+1.3,+1,+0.7,+0.3 Frequency — 50HZ/60HZ TV mode — PAL/NTSC HDMI output — YES Language — Chinese/English/Korean/Russian/Italian Motion Detection — OFF/ON Auto-Power On — YES Delay Shutdown — YES Microphone -YES Storage Expansion — TF Card, up to 32G Battery — 300mAH Polymer Li-ion battery Size — 110 x 48 x 38mm Net weight — 92g Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 1 вересня, 2013 був вихідний , став і зробив полку нижню ... спасибі тирнету за знання)) а рукам за роботу))) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 9 вересня, 2013 ШИНЫ NOKIAN HAKKAPELIITTA R 205\70\P15 И так перечитавши форумы и отзывы, было решено на свой страх и риск брать резину 205\70… Что из этого выйдет и как будет ездить не знаю… но я думаю зима роставит все точки над и … и сугробы со снегом, покажут прав я или виноват…=) а пока я боюсь просто смотреть на это=) к слову покрышки маде ин раша 23 неделя 12 года Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 9 вересня, 2013 50 дней знакомства и 2000км путешествий и так покатались мы с душой весело и непринужденно, плохих впечатлений у меня нет, так некоторые непонятные мне явления… Все мои ожидания оправдались при выборе авто и езде на нем… высокая посадка\хороший обзор посадочное место\сидячее, а не лежачее клиренс неплохой динамика умеренная \ ибо на гашетку не давимс, делаем обкатку расход отличный \ средний 6.5 л\100км багажник — нихрена не маленький ну и самое главное езда приносит удовольствие… но: 1.толи покрышки НЕКСЕН гамно, толи подвеска . пока не пойму… но машинку на кочках кидает… при давлении колес 2.2 , при 1.9 машинко плывет =( — в чем причина не пойму… но данный эффект портит вождение 2.двигателя не слышно, это + \ арки колесные слышно, это — 3.про мягкость подвески говорить не стоит… кругом писалось, что вроде как не каравелла и не МБ 123 … мягкости можно не ждать — жестковато просто словом) п.с. будем ездить будем смотреть =) что к чему и почему … Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 10 вересня, 2013 на 8.5 мм "не догнал" до самых больших колес (для этой машины) - 215-65-r16 (как у меня) - я смотрю - сравниваю тут - http://r16spb.ru/calculator/ ну я смотрел резину так : Заводская комплектация 195/65 R15 205/60 R15 Варианты замены 205/55 R16 225/45 R17 235/45 R17 Тюнинг 225/45 R18 235/40 R18 допустимый размер больше всех 225\45\Р18 , я от него и ооталкивался.. при выборе что б не переборщить... а 215\65\р16 есчо больше =)))) это плять не машина танк получается)))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 10 вересня, 2013 Так продолжаем готовится к зиме... Для удобства уборки в багажнике , было заказано и приехало такой аксесуар как корвик в багажник...цена 120 грн выглядит вот так: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 11 вересня, 2013 ну подождем зиму и посмотрим что да как выйдет... сам уже жду зиму как не парадоксально это звучит))))) так как люблю лето. а проставвки это те резиновые что на амортизатор накручиваются я так понял Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 вересня, 2013 Дим, давай не будем в бортовике сорить. Идите в резину и диски обое Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 3 листопада, 2013 вот видео с регистратора - пасмый день - вечір Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 5 листопада, 2013 довго я тут не писав ... отже писати багато не буду,краще покажу в картинках... встановлення заняло 3хв... а от читання інструкції цілих 15=)))) розмір файний якраз під руку. верх підлокітника мягкуватий в руку не муляє =) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 5 листопада, 2013 Подскажи пожалуйста где заказывал резиновый коврик в багажник за 120 грн.? http://auto.aukro.ua...3682024033.html http://auto.aukro.ua/kovrik-v-bagazhnik-bagazhnika-kia-soul-s2009g-top-i3686200060.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 8 листопада, 2013 Вчерашнее утро не предвещало беды… проснулся в 6 утра, кофе ->новости, жену на роботу … посидел пошпилил в WOT…смотрю за окном пасмурно как то … дождь моросит, ничего делать не хочется, просто влом… хандра Дальше шпилю в WOT… тут гдето часов так 11 утра… думаю ну все надоело… надо делом заняться Смотрю во солнышко, думаю зашибись… как раз хотел в гараже поковыряться. Не долго думаю собрался и пополз на своих 4х… вернулся домой под вечер, было сделано 1. убрался в гараже 2. сделал брызговики 3. переобулся теперь у меня маленький бтр … резина 205\70\Р15 4. тонировка на зиму сделана… 5. ветровики поцепил Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 8 листопада, 2013 И так перечитав много тем, форумов, пообщавшись с многим количеством людей, было решено ставить на зиму максимально подходящий размер резины для 15 радиуса… Соответственно после всех замеров были заказаны Nokian Hakkapeliitta R 205\70\R15 И в святи с погодными условиями и предвестниками первых заморозков с понедельника… переобулся На фото снизу видно наш маленький БТРчик лето зима Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 8 листопада, 2013 Из за конструктивных особенностей нашей души. Штатные подкрылки только частично выполняют свои функции. И бочина после непродолжительной езды по нашим замечательным дорогам с учетом серого цвета кузова, представляет собой месиво… грязи… Исходя из выше сказанного был сделан отступ в угоду практичности, но чуть пострадала презентабельность авто… Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти