Перейти до змісту

Авторизація  
100ker

Kia Soul EV – хетчбек з електричною “душею”

Рекомендовані повідомлення

У наступному році південнокорейський автовиробник запланував провести прем’єру першого масового автомобіля марки з електричною силовою установкою – хетчбека Soul EV.

 

Згідно з отриманою від представників Kia інформації, знайомих з проектом створення Soul EV, модель укомплектують точно такою ж силовою установкою, що і Kia Ray EV. Перший в історії південнокорейського автопрому серійний електромобіль оснащується 68-сильним двигуном, максимальний крутний момент якого становить 167 Нм. Компактвен Kia Ray EV, випущений обмеженим тиражем спеціально для уряду Південної Кореї, на одній зарядці літій-полімерних батарей ємністю 16,4 кВт · год проїжджає майже 140 км і розвиває швидкість 130 км / год.

 

Kia-Soul-EV.jpg

 

 

Показники максимального запасу ходу і граничної швидкості у Kia Soul EV виявляться дещо вищий. Як пише Kia World, новинка компанії зможе досягати швидкості 140 км / год і проїжджати без “дозаправки” не менше 200 км. До першої “сотні” Kia Soul EV буде прискорюватися в районі 12 с., На 4 с. швидше, ніж Ray EV.

 

Електрична версія Kia Soul надійде на глобальний ринок в 2014 році за ціною від $ 35 000.

Поділитись повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
Авторизація  

×
×
  • Створити...