viro 799 Опубліковано 9 лютого, 2013 Коллеги, есть ли любители - практики? Я для души фотаю на Olimpus Pen micro 4x3. Пленка заряжена уже два года еще не проявлял. Такжн недавно купил за 16 доларов Nikon 2020. Фулфрейм как ни как Будут фото - выложу. З.Ы. ХОЛИВОР ПЛЕНКА – ЦИФРА будет терт безпощадно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 лютого, 2013 недавно балувався чайкой-2... дофотаю -- займусь києвом-19 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 9 лютого, 2013 2 года назад отфотал 7 пленок, проявил и напечатал. Ну и как-то пропал интерес. Проявлял в фотомаге, а печатал сам. С масками и всеми делами. Фотографировал на Киев-19 и Киев - 66 (если не изменяет память) тот который 6х6 (брал у друга). У брата тоже валяется никон пленочный (не помню цифры) но он мне очень цифрозеркалку напоминает т.к. сильно дофига автомат он ))) Я так и не взялся за него, а вот Киевом для души поляпал, пленка ilford ч.б. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 10 лютого, 2013 (змінено) Навіть не знаю "любитель" чи вже не "любитель"... Довго бавився одним з останніх Зенітів (122 здається) але все мріяв про якусь буржуйську, хорошу класику. Довго збирав свій парк: Мінольта Х300 до нього маю декілька хороших "Ленз" і фіксованих і зумів. Але чесно признаюсь останню плівку, проявляв декілька років тому. Лінь матушка - направляє по попрогресу. Хоча, коли беру в руки старі, навіть в фотомагах надруковані знимки, розумію що нехай вона в мене ще побуде. Давай сюди виставляй, щось по темі, можливо викличеш нову хвилю інтересу. Змінено 10 лютого, 2013 користувачем Pavlyuchini Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 10 лютого, 2013 В прошлом году фоткал на свой Зенит ЕТ. Баловался Киевом )) стоят теперь оба аппарата как коллекция на работе :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 березня, 2013 Вітя, а чим скануєш негативи? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 березня, 2013 А я еще не фоткал. Пока играюсь пленкой, которая там была внутри Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 5 березня, 2013 Уже не помню когда в последний раз держал пленку в руках. Все руки не доходят оцифровать кучу пленок. Боюсь попортятся. Снимал начиная со смены 8 м закончил зенитом ET. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2013 перша плівка після довгого "спілкування" з цифрою чайка-2 -- півформатний фотик, завдяки чому можна робити фотки "а-ля колаж" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 5 квітня, 2013 це остання фотка ну точно, близнюки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 квітня, 2013 чайка-2 -- півформатний фотик У меня такой Olimpus Pen фотки "а-ля колаж" Инстаграмчег -) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2013 ...Инстаграмчег -) з інстаграмом не знайомий ... я до того, шо можна зробити дві фоти в різний час, в різних місцях і отримати третє за змістом їх поєднання, як на останніх двох (особливо як на третій) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2013 можна пересканувати, і отримати четверте Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти