Daggett 225 Опубліковано 19 жовтня, 2010 коли я замовляв авто, менеджер сказав що в кінці вересня на Україну потрапило всього 5 оранджових душ, що зелених взаґалі нема... тож стало трохи цікаво яка приблизна статистика кольорів Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
xamgelo 2 Опубліковано 20 жовтня, 2010 И не только зеленых, ванильных тоже не было, были оранжевые, титаниум сильвер, черные и коричневые. Если честно - хотел ванильную или зеленый чай, но ждать другой поставки в которой неизвестно какие цвета будут .... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 20 жовтня, 2010 Если смотреть по Харькову, то в городе больше всего наверное черных. А вот коричневую и синею не видал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 жовтня, 2010 реально цікаво, чи їззить хтосьто в Україні на зеленочайній?.. доре, місячносиню був вар'янт поїхати в одесу купити, але троха обломанався, тому довелосясь в одесу просто ззіздити http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/smile.gif Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 20 жовтня, 2010 реально цікаво, чи їззить хтосьто в Україні на зеленочайній?.. доре, місячносиню був вар'янт поїхати в одесу купити, але троха обломанався, тому довелосясь в одесу просто ззіздити http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/smile.gif Если не ошибаюсь - один раз видел зеленый чай. Если то он был. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
R5004r 1 Опубліковано 20 жовтня, 2010 Если не ошибаюсь - один раз видел зеленый чай. Если то он был. Езди видел... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 жовтня, 2010 мабуть до клубу не вступив... мабуть несвідомий Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 20 жовтня, 2010 Видел зеленый один разок в Киеве! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
xamgelo 2 Опубліковано 21 жовтня, 2010 Не было зеленого чая в поставке моделей 2011 и в Одессе тоже, разве что может в базовой комплектации, но из них я видел только одну титановую, простояла в салоне день или два , звонил во второй салон, там тоже была одна базовой комплектации, а вот цвет не помню Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 23 жовтня, 2010 Смотрю, белыого цвета пока я один отметился :p Хотели цвет "ванила шейк", но увидели белую - и все... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 24 жовтня, 2010 Смотрю, белыого цвета пока я один отметился :p проголосувало всьогото 16 соуловодів-форумців, тобто вибірка сче не презентабельна... наприклад у ser1y теж білий Хотели цвет "ванила шейк", но увидели белую - и все... доре, подивився фоти ser1y -- білий соул нагадав мені штурмовика з зоряних війн (це як комплімент ;) ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 25 жовтня, 2010 А я колір не вибирав, просто хотів соул, дизель, механіку. Правда є один нюанс, коли я брав соула як раз після подорожчання, моя комплектація стала +900$. А із старих партій в Україні залишилося всього 4 машини, от я і сказав колір пофіг дістаньте дизель механіку на 900 дешевше. Привезли з Києва, правда своїм ходом, зато обкатку проходити не треба було. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 25 жовтня, 2010 проголосувало всьогото 16 соуловодів-форумців, тобто вибірка сче не презентабельна... наприклад у ser1y теж білий доре, подивився фоти ser1y -- білий соул нагадав мені штурмовика з зоряних війн (це як комплімент ;) ) Интересное сравнение. Спасибо немного повеселил... :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 25 жовтня, 2010 Интересное сравнение. Спасибо немного повеселил... :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 жовтня, 2010 ця тема нагадала відривок з мегафільму "пропала грамота" http://www.youtube.com/watch?v=MttGIQFIuq4 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 27 жовтня, 2010 ....... лучше бы я чёрный не брал :wacko: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 27 жовтня, 2010 ....... лучше бы я чёрный не брал :wacko: все так погано? :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 27 жовтня, 2010 ця тема нагадала відривок з мегафільму "пропала грамота" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MttGIQFIuq4 Класс!!! :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 27 жовтня, 2010 Класс!!! :lol: доре, дуже рекомендую цей фільм Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 грудня, 2010 останнім часом народу в клюбі прибавилось відчутно http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/smile.gif , а голосів не дуже :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти