Sergius 86 Опубліковано 22 грудня, 2012 Уважаемые одноклубники!!! Завтра 40 дней, как не стало Юры Galasa, и нас приглашают в кафе (вроде) Шинок возле м. Славутич. Если кто сможет пойти, записываемся, вечером будем сообщать результаты по колличеству жене Юры. 1. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 22 грудня, 2012 Вечная память.... К сожалению я и сегодня и завтра на работе, прийти не смогу... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 Уважаемые одноклубники!!! Завтра 40 дней, как не стало Юры Galasa, и нас приглашают в кафе (вроде) Шинок возле м. Славутич. Если кто сможет пойти, записываемся, вечером* будем сообщать результаты по количеству жене Юры. Добавлю, уточню. Людмила - супруга Юры, просила предупредить до конца дня. Сегодня! *вечером - это сегодня вечером. Если у кого-то есть возможность/желание - маякуйте! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Хлопці, краще подзвонити, принайні тим хто був на похованні. Я б пішов, але я досі далеко на чужині... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 (змінено) Хлопці, краще подзвонити, принайні тим хто був на похованні. Я б пішов, але я досі далеко на чужині... ЩО Ти маєш на увазі, під змістом "краще подзвонити"? Мені і Сергіусу вона (вдова Людмила) - подзвонила, бо має наші координати, з тієї зустрічі коли ми завозили гроші. Тому, на нас делегувала повідомити, зібрати бажаючих... І відповідно їй відзвонитись - повідомити так/ні ... скільки людей. Це справа така - зараз дійсно багато не зможуть. Ти далеко, Сергіус - напевно ще дальше, Юрчег, - відписав, ВІРО - не зможе (телефонував). ...інших телефонів в мене немає (якщо ти про це???) а на сайті зараз 3,141592...-десь мало користувачів Змінено 22 грудня, 2012 користувачем Pavlyuchini Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 ЩО Ти маєш на увазі, під змістом "краще подзвонити"? мало хто сьогодні до вечора зайде на форум і прочитає ( в тому числі і ті хто хотів би і зможе піти) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 Думки в нас синхронні. Так що? яке приймаємо рішення? Ще спробуємо пошукати в контактах і обзвонити когось? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Маю лише контакти клубників які є в контактах на форумі, але я зараз закордоном, тому сильно не пообдзвонюю (... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Ребята, я, к сожалению, не смогу. Помяните и от моего имени. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 23 грудня, 2012 К сожалению вчера в инете не был , да и сам тоже не поехал бы. Юре земля пухом и пусть нас дожидается и подольшееееееееее.......... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти