Sergius 86 Опубліковано 22 грудня, 2012 Уважаемые одноклубники!!! Завтра 40 дней, как не стало Юры Galasa, и нас приглашают в кафе (вроде) Шинок возле м. Славутич. Если кто сможет пойти, записываемся, вечером будем сообщать результаты по колличеству жене Юры. 1. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 22 грудня, 2012 Вечная память.... К сожалению я и сегодня и завтра на работе, прийти не смогу... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 В 22.12.2012 в 10:31, Sergius сказав: Уважаемые одноклубники!!! Завтра 40 дней, как не стало Юры Galasa, и нас приглашают в кафе (вроде) Шинок возле м. Славутич. Если кто сможет пойти, записываемся, вечером* будем сообщать результаты по количеству жене Юры. Добавлю, уточню. Людмила - супруга Юры, просила предупредить до конца дня. Сегодня! *вечером - это сегодня вечером. Если у кого-то есть возможность/желание - маякуйте! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Хлопці, краще подзвонити, принайні тим хто був на похованні. Я б пішов, але я досі далеко на чужині... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 (змінено) В 22.12.2012 в 15:23, Daggett сказав: Хлопці, краще подзвонити, принайні тим хто був на похованні. Я б пішов, але я досі далеко на чужині... ЩО Ти маєш на увазі, під змістом "краще подзвонити"? Мені і Сергіусу вона (вдова Людмила) - подзвонила, бо має наші координати, з тієї зустрічі коли ми завозили гроші. Тому, на нас делегувала повідомити, зібрати бажаючих... І відповідно їй відзвонитись - повідомити так/ні ... скільки людей. Це справа така - зараз дійсно багато не зможуть. Ти далеко, Сергіус - напевно ще дальше, Юрчег, - відписав, ВІРО - не зможе (телефонував). ...інших телефонів в мене немає (якщо ти про це???) а на сайті зараз 3,141592...-десь мало користувачів Змінено 22 грудня, 2012 користувачем Pavlyuchini Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 В 22.12.2012 в 15:36, Pavlyuchini сказав: ЩО Ти маєш на увазі, під змістом "краще подзвонити"? мало хто сьогодні до вечора зайде на форум і прочитає ( в тому числі і ті хто хотів би і зможе піти) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 22 грудня, 2012 Думки в нас синхронні. Так що? яке приймаємо рішення? Ще спробуємо пошукати в контактах і обзвонити когось? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Маю лише контакти клубників які є в контактах на форумі, але я зараз закордоном, тому сильно не пообдзвонюю (... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 22 грудня, 2012 Ребята, я, к сожалению, не смогу. Помяните и от моего имени. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 23 грудня, 2012 К сожалению вчера в инете не был , да и сам тоже не поехал бы. Юре земля пухом и пусть нас дожидается и подольшееееееееее.......... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти