Карен 1 Опубліковано 9 квітня, 2012 Фафа красненькому АА1**8** сегодня полчаса назад на радужном )) Если 1938 то это я Был :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 9 квітня, 2012 Именно так! Рад был встрече. ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Хрюнь манюнь 9 Опубліковано 10 квітня, 2012 фа-фа вечером на Пимоненко не Киевскому Соулу с клубной наклейкой.Привет от Симсона Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
al_ex_k 2 Опубліковано 10 квітня, 2012 такого же цвета стоит на подоле на сагайдачного 10 по утрам во дворе поликлиники ,это ты? фа -фа Я!!!!!!!!! и уже кстати с наклейкой клубной 8) а ты на серебристом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Freestyler 8 Опубліковано 10 квітня, 2012 Фа-фа белому 1190 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Bruno761 2 Опубліковано 10 квітня, 2012 Фа-фа коричневому и ванильному сегодня утром на Патона от зеленого Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 10 квітня, 2012 Фа-фа Vladimir-у сегодня утром на Бориспольской трассе Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 10 квітня, 2012 Фа-фа Vladimir-у сегодня утром на Бориспольской трассе И тебе Фа-Фа!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Freestyler 8 Опубліковано 10 квітня, 2012 Фа-фа коричневому и ванильному сегодня утром на Патона от зеленого Ага видел тебя Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 10 квітня, 2012 Я!!!!!!!!! и уже кстати с наклейкой клубной 8) а ты на серебристом? ДА ДА ))это я на на титанчике)))очень рад)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Грузин 8 Опубліковано 10 квітня, 2012 фа-фа белинкому суслику без клубной наклейки ))на пр.победы,перед воздухофлотским мостом около 17:30 ,поздоровались в следствии остались довольный и я и коллега )) такие вещи не могут не радовать ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
morda 18 Опубліковано 11 квітня, 2012 Фа-фа белому 1190 Рад был встрече:) эт я был:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 12 квітня, 2012 Если 1938 то это я Был :) Сегодня с 9-30 на между домами Выгуровского бульвара 3 и 5 замечен еще один красный с номерами **2*97ОМ. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 12 квітня, 2012 Фа-фа чёрному с клубной татухой на Ревуцкого перед мостом, номера не увидел Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 13 квітня, 2012 ФА ФА вчера в 9,40 Вите(Виро) на кольце Колибрис. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 17 квітня, 2012 В пятницу, в конце рабочего дня, был обфафакан Boriska. Оказывается он живет совсем недалеко от места нашего офиса. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 17 квітня, 2012 ФА ФА вчера в 9,40 Вите(Виро) на кольце Колибрис. Не поверишь, Но я ехал на встречу с Юрчегом -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 17 квітня, 2012 Не поверишь, Но я ехал на встречу с Юрчегом -)) Подтверждаю, встреча состоялась! Рамки забрал и уже установил на обе машины. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 квітня, 2012 AlexF Фа-фа сегодня утром на Уманской! Вместе ехали аж до Комарова 44. Хотел предложить попить какавки на Шелловской заправке, так кто-то телефон не берет И где наклейки клубные? НипАрядАк! 8) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 квітня, 2012 Кому Фа-Фа, Юра? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти