jff83 5 Опубліковано 11 вересня, 2012 Супер я очень рад что все получилось))Я уже посмотрел фотки в группе встречи Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 20 вересня, 2012 Господа приехала футболка черная+белый принт, без надписей на спине, размер М. Оказалась немного маловата (рост 190, вес 85) может кому то надо, чтобы я обратно не отправлял. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 21 вересня, 2012 Как и говорили, если за пару дней не найдется желающий отправляй мне взад) а я тебе заменю на больший размер. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 вересня, 2012 мабудь емка... подивився на фудбілку яку ношу -- L-ка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rufa 67 Опубліковано 26 вересня, 2012 наконец дошли руки до нашего фотоотчетика сорри за перевертыши))) в просмотрщике открывалось нормально Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 26 вересня, 2012 Супер спасибо)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 22 січня, 2013 А тема еще актуальна? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 23 січня, 2013 А тема еще актуальна? Да, пиши ТСу на почту. Я пару дней назад заказывал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 23 січня, 2013 Все актуально. закинь заказ я как раз сделаю сразу и тебе и Админу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 23 січня, 2013 Друзья, слег с гриппом, прошу извинить. на след неделе постараюсь в начале пн -вт всем все сделать. Спасибо за понимание Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 24 січня, 2013 И мне как у Rufa понравился комплектик, мож и мне заказать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 24 січня, 2013 Футболки отличного качества и исполнение аппликации на уровне. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 24 січня, 2013 И мне как у Rufa понравился комплектик, мож и мне заказать . Закажи конечно) я как раз буду двоим одно клубникам делать футболки и тебе заодно. Футболки отличного качества и исполнение аппликации на уровне. Спасибо. Приятно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 25 січня, 2013 Ок, сделаю замеры (по размерам определюсь) и заказываю комплект как у Rufa Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 1 лютого, 2013 Fly JROSLAV ADMIN Футболки готовы. Завтра отправлю всем. Все написали адрес и номер склада? JROSLAV - ты не написал номер склада. Напиши пожалуйста. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 1 лютого, 2013 А как же я ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 2 лютого, 2013 И тебе тоже готово))))просто это ребятам на пересылку, чтобы они были в курсе....с тобой созвонимся ))я наберу) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 5 лютого, 2013 Приехала футболка. Спасибо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 5 лютого, 2013 Села хорошо? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 5 лютого, 2013 Села хорошо? Свободненько так, но нормально. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти