maxxx 82 Опубліковано 5 липня, 2014 Возьму овощей, пиво БА +А), колбасу, лепешки (лаваш), пару литров сока Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 липня, 2014 Наверное, буду первым... Во-первых, спасибо всем за встречу, за вкусные шашлыки, наваристую гречневую кашу и ...душевную компанию. Я почувствовал себя немного "ущербным" со своим маленьким NIКONом в сравнении с аппаратами соклубников, но эти фото от души... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 5 липня, 2014 О, дякую! І усім дякую за душевну компанію. Схоже, усім сподобалося. На 3-ій фотці Sergius на пам'ять про зустріч видаляє собі зуб. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 липня, 2014 лише вчора сьогодні в 2 ночі приїхали... шкода шо пропустив зустріч... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 липня, 2014 Зустріч пройшла дуже файно. Всі наїлись, напились, накурились, накупались, набалакались і пограли в м'яч (тільки двоє, бо остальні лінтяї), одним словом - все як має бути! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 липня, 2014 О, дякую! На 3-ій фотці Sergius на пам'ять про зустріч видаляє собі зуб. Євген, це для того, щоб наступного разу приїхати з ночівкою Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 ну что - выложу и я фоточги с душевной встречи... Сюда маленького размера и не все, а куда нибудь залью все оригиналы. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Продолжение 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Еще... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Еще 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Еще (Витя так не специально получился и без фотошопа)))) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Ну и все) 1 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 липня, 2014 Оч душевно! Вообще - было классно. Кто не приехал - сам себе буратино. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 7 липня, 2014 куда нибудь залью все оригиналы. Ай, ма-ла-дэц! Не забудь ссылку на место сливания оригиналов. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 7 липня, 2014 И свои пять копеек напишу! Спасибо всем огромное! Было очень комфортно, вкусно, весело! Даже комары вели себя хорошо! кусали, но не очень агрессивно... :) Витюха набегался так, что вечером даже не хотел идти на любимый батут, просто тихонько сел под деревом и заснул :) И я вместе с ним :) Так что я получила солнечные впечатления, по уши грязную машину (и почему-то только моя испачкалась, как кое-кто заметил :) ) , веселое настроение и довольного убеганного ребенка! Хоть и Витюха вел себя немного настойчиво по отношению к подружке, но, надеюсь, на нас не сильно за это обижаются :))) Отдельное спасибо за фотографии. Так интересно и уютно словленны моменты!!! :) Не думала, что так забавно выгляжу со стороны :))) у меня никогда руки не стояли фотографировать. И так хорошо, что кто-то в этом такой умничка!!! Поделитесь, пжлста. полной версией!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 7 липня, 2014 Макс, спасибо. Фотки суперские. А папа Виро на одной фотке чебурашка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 А папа Виро на одной фотке чебурашка. ага) но я не специально) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 7 липня, 2014 Тут полноразмерные фоточки. Полный комплект - http://www.ex.ua/468491288807 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 7 липня, 2014 Тут полноразмерные фоточки. Полный комплект - http://www.ex.ua/468491288807 Максим, а мог бы ты это одним архивом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 8 липня, 2014 Ок. сделаю. Подумал кому все не нужны и ограничения в инете может - сделал с возможностью выбора. архивом ща сделаю... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти