Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2013 Мой Сол и он все вмещает Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 8 серпня, 2013 ... Или каждый что то с собой возьмет? мабуть таким чином... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 8 серпня, 2013 Беру Вода минер 2лх24 шт Вода сладк КокаКола 2лх8 шт Негазир. 5х6литровок Тільки не знаю, куди це добро втулити... Якось розпихаю. В мене місце буде, можу взяти. якщо тре? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 8 серпня, 2013 В мене місце буде, можу взяти. якщо тре? Було б чудово! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 8 серпня, 2013 ок. тоді воду купляю я. Вода минер 2лх24 шт Вода сладк КокаКола 2лх8 шт Негазир. 5х6литровок Хоча мені здається що води забагато. О, і ще одне я зможу бути в броварах десь в 11:00 можливо трохи раніше. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2013 Шашлык готовим под покровом ночи Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 9 серпня, 2013 В общем, каждый берёт с собой всё, что считает нужным...Кемпинг принадлежности, еду, напитки....Андрею за шашлык скинемся на месте, как всегда....Заезжать утром в супермаркет, это потеря нескольких часов драгоценного времени... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 9 серпня, 2013 В общем, каждый берёт с собой всё, что считает нужным...Кемпинг принадлежности, еду, напитки....Андрею за шашлык скинемся на месте, как всегда....Заезжать утром в супермаркет, это потеря нескольких часов драгоценного времени... Андрею не только за шашлык, а и за другие продукты. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 серпня, 2013 Шашлык готовим под покровом ночи тиха українська ніч... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 серпня, 2013 щось я вже нічого не розумію. що вже нема єдиного списку з продуктами? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 9 серпня, 2013 щось я вже нічого не розумію.що вже нема єдиного списку з продуктами? Миша, все в силе. Маус сделал список на всех, часть продуктов купил он, часть Дагетт и часть ты. Владимир, а ты что имел в виду? Ты против общака? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 серпня, 2013 Шо останется - могу докупить вечером. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 серпня, 2013 Миша, все в силе. Маус сделал список на всех, часть продуктов купил он, часть Дагетт и часть ты. Владимир, а ты что имел в виду? Ты против общака? ок тоді все куплю тіки кока колу ще фантою розбавлю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 серпня, 2013 Коль трое (вроде) активных шопингистов, тогда уж предлагаю за покупки посчитать и раскинуть на всех. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 серпня, 2013 Коль трое (вроде) активных шопингистов, тогда уж предлагаю за покупки посчитать и раскинуть на всех. ну так і розраховувалось Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 9 серпня, 2013 ну так і розраховувалось На місці порахуємо точно. Приблизно по 180 грн з людини. Правильно, Андрій Маус? P.S Тема сильно розтягнулась, підсумую: зустріч о 10:00 10.08.13 на парковці ТЦ Термінал в м. Бровари. Далі їдемо в с. Соболівка Броварського району. Усе потрібне вже закуповується, зранку тільки зустрічаємось і їдемо колоною на місце відпочинку. З екіпажу за все виходить приблизно по 180 грн. Список того, що буде закуплено, наведено вище (кілька сторінок тому назад у вигляді додатку) паном Маусом. Увечері усі бажаючі залишаються на ночівлю, рибалку та інші розваги. (не забудьте спальники, палатки, і т.д.) Кожен бере із собою інші речі, які вважає за потрібне взяти: розваги, сюрпризи, предмети індивідуальної гігієни і т.д. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 серпня, 2013 ну я напевно не вспію до 10. тоді вже пізніше підтянусь. Воду куплю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 серпня, 2013 На місці порахуємо точно. Приблизно по 180 грн з людини. С экипажа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 серпня, 2013 З людини за все виходить приблизно по 180 грн. С экипажа. А то люди ещё испугаются и не приедут Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 9 серпня, 2013 С экипажа. А то люди ещё испугаются и не приедут А, значить, по 180 грн з члена! Тобто за одне авто. Виправився. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти