Mouse81 68 Опубліковано 24 липня, 2012 субота після обіду. хто сче? ану-ану! Суббота - в пути к золотым пляжам Феодосии, можем организовать там встречу - человек на 10 жильем обеспечу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 30 липня, 2012 Народ, ё-ма-ё, будем делать сходку и где? Или ждём осени? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 30 липня, 2012 Столитчане, а не стыдно, что остальные области и города больше собираются, чем мы??? Давайте уже, активнее. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warstealth 3 Опубліковано 6 серпня, 2012 11.08.2012 суббота , кто там про пейнтбол что говорил ????? ПОЕХАЛИИИИИИИ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 6 серпня, 2012 11.08.2012 суббота , кто там про пейнтбол что говорил ????? ПОЕХАЛИИИИИИИ А давайте 11-го соберемся. Пить не буду (только н/а пиффо), стрелять не хочу, но шашлычка пожрать и поговорить - с удовольствием! Где и куда? Можно и на старом месте (возле озера), можно и в лесу дарницком... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 серпня, 2012 А давайте 11-го соберемся... а давайте! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 6 серпня, 2012 ану-ану! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 серпня, 2012 Главное, что б процесс не остановился Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 6 серпня, 2012 я готов после 13го Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warstealth 3 Опубліковано 7 серпня, 2012 а исчо ?))))))))) кто там за пейнт болл кричал ???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 серпня, 2012 а исчо ?))))))))) кто там за пейнт болл кричал ???? не знаю хто кричав , я пропонував... але то тема трохи минувша, тим паче по такій спеці. давайте хочаб збиремось в тіньку -- поп'ємо кваску Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 7 серпня, 2012 не знаю хто кричав , я пропонував... але то тема трохи минувша, тим паче по такій спеці. давайте хочаб збиремось в тіньку -- поп'ємо кваску может устроим клубное купание / загорание? с паралельной закваской / зажаркой шашлыков... ?! Желательно где-то возле леса/речки... чтобы была и вода тенек... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 серпня, 2012 может устроим клубное купание / загорание? с паралельной закваской / зажаркой шашлыков... ?! Желательно где-то возле леса/речки... чтобы была и вода тенек... "ну тьі, барин, задачи ставишь!!!" © хоча, я піттримую Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2012 Я за но со следующей недели Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warstealth 3 Опубліковано 8 серпня, 2012 И какой итог ? кто идет ? или будет ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 8 серпня, 2012 И какой итог ? кто идет ? или будет ? я можу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 8 серпня, 2012 при отсутствии "рабочих моментов" - буду Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 8 серпня, 2012 Да и я не против заскочить на огонёк Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 серпня, 2012 єсно... без організаторської руки Колоска фіг шо вийде ... в данному випадку, на ці вихідні я в село на рибалку :hunter: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 11 серпня, 2012 А де будешь рибалити? Якщо шо, то ми підскочем, можешь ы кострик розжигать для шашеля Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти