zosim 76 Опубліковано 25 липня, 2015 ...а зачем гнать клубный автопарк?! если вопрос в "дистанции", можно напаковать и 1-2 авто! одно соуловодами... другое - пивом! ...и пофик какая там рыбалка, густеры...! ))) шучу... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 25 липня, 2015 Солидарен с Сашей :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 28 липня, 2015 В 24.07.2015 в 19:19, wile_e сказав: Куда? В этом году у меня предложений нет - если без мегоманевров в запретках и прочих муток, с рыбой какой-то жесткий голяк везде, а ловить густеру калибра лавровый лист, так даже и затеваться не охота. приніс чоловік додому два відра карасиків. жінка: кращеб ти як всі нормальні, поїхав і напився... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Troll 0 Опубліковано 7 серпня, 2015 Рыбалка щас актуальная только на озерах :( И если с удовольствием то платная. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2015 Был на платник на этой неделе Результат 3 карпика. 1.8, 2.4, 2.8 кг Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2015 А с 18го по 20е июня был в с. Сошников. Брали Сомики . Судак и окуня. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 серпня, 2015 Так что с "рыбалкой" решаем, народ? Будем ехать или нет? А то лето подходит к концу... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 9 серпня, 2015 Та можно и массовую вылазку устроить! Только уже с ночевкой) Можно решить кто и где) я за) я сегодня приехал с каневского - был со вчера с палаткой - места нашел супер. Лучше киевского там где были. Природа бомба, людей мало( восновном палаточники так как далеко), кругом лес, вода читая. Правда мелко метров 50 от берега. + тому кто с детьми, минус рыбакам( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 20 жовтня, 2015 И тишина.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 20 жовтня, 2015 Надо шоб кто-то таки назначил дату и место в формате "собираемся полюбому и все тут" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 лютого, 2016 Вона че я нашел! 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 26 лютого, 2016 В 20.10.2015 в 22:48, wile_e сказав: Надо шоб кто-то таки назначил дату и место в формате "собираемся полюбому и все тут" и назвал место встречи Днепропетровск:))) И я бы подтянулся:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 лютого, 2016 В 26.02.2016 в 16:34, viro сказав: Вона че я нашел! ... Євгенбод ще молодий... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 лютого, 2016 В 26.02.2016 в 19:48, Daggett сказав: Євгенбод ще молодий... Ще не поранений сонячним світилом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 26 лютого, 2016 Парня и девушку в одинаковых синих футболках не узнаю... Подскпжите? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 лютого, 2016 Это Лёня с женой. Leo RG типа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 27 лютого, 2016 В 26.02.2016 в 20:22, viro сказав: Ще не поранений сонячним світиломсонячний хлопчина... і де він зараз тиняєцця?.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 лютого, 2016 В 27.02.2016 в 08:43, Daggett сказав: сонячний хлопчина... і де він зараз тиняєцця?.. Народилася у них дитинка. Певний час продавав кабана тут на форумі. Що зараз - не знаю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 червня, 2016 Так і шо і шо? :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 9 червня, 2016 А не пора ли шашлыков поесть?) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти