eugenbod 63 Опубліковано 3 липня, 2014 1. Mouse81 2. Mishamc +1 (буду 2 або 3 дня) 3.Sergius +1 -1 позже будет видно 4.maxxx +1 - 1-2 дня планирую 5. eugenbod - сам - з п'ятниці на суботу (1 лишній спальник новий, автохолодильник, сокира, ліхтарик налобний, котелок 1,2л, мультитул, палатка 2місна, хавчик, аклогіль, мангал типу барбекю, фотик waterproof:))) 6. VIRO + полтора в субботу на день. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 3 липня, 2014 так скидатись будем на їжу на один день(п"ятницю)? там шашличок і т.д. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 3 липня, 2014 так скидатись будем на їжу на один день(п"ятницю)? там шашличок і т.д. можна на один, а там якщо що - скинемось, закупимо ще на один день. P.S. Усім - можу позичити один спальний мішок (новий) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 3 липня, 2014 можна на один, а там якщо що - скинемось, закупимо ще на один день. P.S. Усім - можу позичити один спальний мішок (новий) Згоден Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 3 липня, 2014 На жаль в мене не виходить з ночівлею, спробую хоча б в суботу під"хати і то якщо вспію повернутись з відрядження. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 3 липня, 2014 Я тоже с Витюшкой хотела бы в субботу, но как найти вас там? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 липня, 2014 Я тоже с Витюшкой хотела бы в субботу, но как найти вас там? Мы будем, если погода будет. Можем встретится на Петровке где то и поехать вместе. Будем выезжать где то в 9 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 3 липня, 2014 Погода обещает быть терпимой. Днем 24, ночью 13 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 3 липня, 2014 1. Mouse81 2. Mishamc +1 (буду 2 або 3 дня) 3.Sergius +1 -1 позже будет видно 4.maxxx +1 - 1-2 дня планирую 5. eugenbod - сам - з п'ятниці на суботу (1 лишній спальник новий, автохолодильник, сокира, ліхтарик налобний, котелок 1,2л, мультитул, палатка 2місна, хавчик, аклогіль, мангал типу барбекю, фотик waterproof:))) 6. VIRO + полтора в субботу на день. Кто будет точно завтра? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 3 липня, 2014 Шашлык - суббота или пятница зависит от наполняемости (хотя можно и два раза) С пятницы на субботу я так понял гарантировано только Женя. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 4 липня, 2014 С пятницы на субботу я так понял гарантировано только Женя. я ща решаю этот вопрос) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 4 липня, 2014 Давайте определимся до 12,00 едем сегодня или завтра с утра. Если завтра с утра то буду всей семьей если сегодня о буду одиноким волком :) Погода то не очень шепчет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 4 липня, 2014 До 14:00 точно скажу, буду сегодня с ночовкой или нет, но завтра 100% буду с утра. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 4 липня, 2014 Завтра и я буду 100%, но могу и сегодня. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 4 липня, 2014 И? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 4 липня, 2014 Я скорее всего завтра с утра и сам... можно пораньше чтоб на рыбалку... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 4 липня, 2014 и я могу сегодня Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 4 липня, 2014 Мы будем, если погода будет. Можем встретится на Петровке где то и поехать вместе. Будем выезжать где то в 9 Вроде, погода должна быть положительная :). Мы с радостью с Петровки к вам присоединимся. 9 утра нам вполне подходит. А как для всех - не рано ли? И что с собой вкусного брать и в каком количестве? А где вас на Петровке искать? :)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 4 липня, 2014 Вроде, погода должна быть положительная :). Мы с радостью с Петровки к вам присоединимся. 9 утра нам вполне подходит. А как для всех - не рано ли? И что с собой вкусного брать и в каком количестве? А где вас на Петровке искать? :)) Дай в личку телефон. Или у Тани есть? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 4 липня, 2014 Андрей, а скинь пож-та место дислокации. Куда ехать то? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти