Daggett 225 Опубліковано 2 березня, 2012 продам універсальний об'єктив: Фокусна відстань (мм) 24-120 Діафрагма f/3.5-5.6 Ультразвуковий мотор Ближний предел фокусировки (м) 0,3 Стабілізатор Діаметр різьби для світлофільтра (мм) 72 Маса (г) 575 зроблений в японії. в гарному стані (сумкою трохи стерся сріблястий напис Nikon на передній кришці) в комплекті об'єктив, бленда, коробка, кришки. причина продажу: перейшов на тамрон 17--50 хочу 2800грн. (ціна в хотлайні від 4000) т.(0бЗ)282-2З-ІІ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 квітня, 2012 ціна для одноклубників 2599грн Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 20 червня, 2012 Скинь будь ласка реальні фото об"єктива. Скільки часу ти його юзав? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 червня, 2012 пардон шо тіко викладаю (не було часу) я ним користувався 2 роки, і мужик у якого я його купував казав шо рік. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 26 червня, 2012 я два дня назад себе никкор 85мм 1,8 прикупил))) юзаю на плёнке с аф конвертором 2х ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 червня, 2012 ...юзаю на плёнке... "пан має час та натхнення?" © Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 26 червня, 2012 "пан має час та натхнення?" таки да))) усi цi цихвровi хвотоаппары давно пережував та виплюнув... не то ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти