--- 2 Опубліковано 6 грудня, 2012 т.е. всем потому что я не видел ни одной наклейки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 6 грудня, 2012 у меня была) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
--- 2 Опубліковано 6 грудня, 2012 авто видел, а наклейку не видел Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 21 січня, 2013 Я на ванильном, но всех посчитать не удастся, т.к. на форуме и половина не зарегистрирована Не ты часто по ул. Шевченко ездишь? Ванильный почти каждый день встречаю там. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
--- 2 Опубліковано 18 лютого, 2013 Нужно напечатать флаера-пригласительные и впихивать их под дворники солушей без клубной наклейки, если такие попадаются ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Valentin 0 Опубліковано 3 березня, 2013 Еще одно серебро на Салтовке (533 м/р) это Я. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
House MD 0 Опубліковано 8 квітня, 2013 Moonlight blue, на Московском проспекте мимо звезды, сейчас нас много развелось! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 12 травня, 2013 Я на Плехановской и площади Восстания (черный)С наклейками!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sergeyborshch 14 Опубліковано 2 червня, 2013 Кулиничи, пр. Гагарина и Основа цвет титан - это я Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 2 червня, 2013 Друзья, сори что здесь, кому интересно - загляните в темку чип-тюнинг Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dezmont 2 Опубліковано 27 серпня, 2013 Я тоже теперь с вами встречайте новичка :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрец 1 Опубліковано 27 серпня, 2013 сори :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul_2009 0 Опубліковано 31 жовтня, 2013 я чаще в центре, всем привет! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
heyday 16 Опубліковано 20 листопада, 2013 602 м/р черный соул) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 21 листопада, 2013 Драсте)я тоже теперь с вами! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
cokemaker 2 Опубліковано 23 грудня, 2013 А шо, может тут кто засветился? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
APK 1 Опубліковано 23 грудня, 2013 А шо, может тут кто засветился? Ага, моя есть, и даже не раз. Только место никак не узнаю. Причем первое фото - через две недели после выезда и салона! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 24 грудня, 2013 А шо, может тут кто засветился? меня там нет!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Серега CRDI 0 Опубліковано 24 грудня, 2013 524м/р титановое серебро Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
khomadi 33 Опубліковано 24 грудня, 2013 524м/р титановое серебро По Уборевича часто встречаемся...... :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти