GrayCat 89 Опубліковано 23 листопада, 2011 даже можно вот так подчеркнуть: enJOY your SOUL! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GrayCat 89 Опубліковано 23 листопада, 2011 Так. "Старый" свой голос удалил, а заново проголосовать не удается - пишет "Необходимо ответить на каждый вопрос опроса.", хотя "галочку" я ставил, и даже не одну ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 листопада, 2011 душевний клуб 3 голосов люди с Душой 0 голосов Душевные люди 0 голосов Управляй душой 0 голосов drive your soul 5 голосов drive your soul......with soul-club 2 голосов большая душа в компактной оболочке 0 голосов Ездим с Душой 0 голосов Полёт Души 0 голосов Д Душа - компания 0 голосов Рулим с душой 2 голосов my soul - my heart 1 голосов soulвершенство 0 голосов По дороге с Душой 2 голосов С Душою в унисон 0 голосов Enjoy your soul 3 голосов душа рулит 2 голосов Я и Рэй Чарльз выбрали Soul 0 голосо в Воодушевись 0 голосов Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Hound 0 Опубліковано 23 листопада, 2011 Не могу удалить свой голос, но Enyoj your soul!! мне определенно нравиться . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 листопада, 2011 душевний клуб 3 голосов люди с Душой 0 голосов Душевные люди 0 голосов Управляй душой 0 голосов drive your soul 5 голосов drive your soul......with soul-club 2 голосов большая душа в компактной оболочке 0 голосов Ездим с Душой 0 голосов Полёт Души 0 голосов Д Душа - компания 0 голосов Рулим с душой 2 голосов my soul - my heart 1 голосов soulвершенство 0 голосов По дороге с Душой 2 голосов С Душою в унисон 0 голосов Enjoy your soul 4 голосов душа рулит 2 голосов Я и Рэй Чарльз выбрали Soul 0 голосо в Воодушевись 0 голосов Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
morda 18 Опубліковано 23 листопада, 2011 удалил свой голос, хо за Enjoy Your Soul проголосовать...а мне ошибку выдает - [#10355] Необходимо ответить на каждый вопрос опроса....что за лажа? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
morda 18 Опубліковано 23 листопада, 2011 почините голосовалку:( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 листопада, 2011 так не чиниться блин!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
morda 18 Опубліковано 23 листопада, 2011 так не чиниться блин!!!!! абидна балин! короче - к слогану Enjoy your Soul! +1 голос!:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 листопада, 2011 (змінено) Опрос закрыт!! Голосовалка не работает - тема не актуальна !!! ПРОДОЛЖАЕМ/начинаем тут http://www.soul-club...ганновый-опрос/ З.Ы. Юрчег - голосовалкО - поломалСо!!!!закрывай или удаляй темку!!! Змінено 23 листопада, 2011 користувачем kuryloff Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти