kuryk 82 Опубліковано 30 січня, 2013 (змінено) ПОСТ В ТОПКУ!!!!! Змінено 18 липня, 2013 користувачем kuryk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 30 січня, 2013 Мне белый кабан давай. В личку пиши куда платить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 30 січня, 2013 ПОСТ В ТОПКУ!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 лютого, 2013 Кстати осмотрел сегодня своего кабана. У меня все на месте. Почти год прошел. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 3 лютого, 2013 у меня аналогично..... Значит или у нас во Львове или мойщики не такие старательные..... или тут может быть куча факторов Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 5 лютого, 2013 Сегодня утром почтальонша принесла наклейку, спасибо! Уже на машине Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 5 лютого, 2013 Супер! Берем, обновляем свои наклейку комрады... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 6 лютого, 2013 Боже ты мой!!! Хочу автобота та обманоїда, шаленію з мульта в українсьуому перекладі! Отправлено с моего GT-P5110 через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 6 лютого, 2013 Боже ты мой!!! Хочу автобота та обманоїда, шаленію з мульта в українсьуому перекладі! Ответ в личке!!! сам хочу куда-то прилепить...пока не придумал куды!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 6 лютого, 2013 Спасибо за наклейки, Вчера, доставила почтальонша. Помоюсь и буду клеить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 6 лютого, 2013 Стараемся ради клуба!!! Клей желательно при плюсовой температуре!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 6 лютого, 2013 Стараемся ради клуба!!! Клей желательно при плюсовой температуре!!! Само собой разумеется. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Stan 6 Опубліковано 17 березня, 2013 А если тонировка на заднем стекле, нормально будет видно? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 березня, 2013 если клеить черную наклейку - то для єтого есть другие цвета, серая например!! где то была тема с фотками, но я не могу найти!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 березня, 2013 2 года было моему кабану(на заднем стекле авто) - и вот после снегопадов я недосчитался одного фрагмента наклейки... :sweat: Буду себе обновлять.... Если есть желающие обновить/получить наклееШку - прошу в личку!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 5 квітня, 2013 Спасибо за наклейки. Распогодится, буду клеить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 5 квітня, 2013 Распогодится, буду клеить. У клубных наклеек, есть особенность, её можно клеить в любую погоду. Я например, клеил в - 20, и держится уже второй год, ни мойка ни погодные (любые) условия - не берёт. Проверенно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 6 квітня, 2013 Это потому, что они клубные!!! - надо еще добавить: "Сделано с любовью!!!! :wub: " - вот так!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
MaIkL1113 0 Опубліковано 16 квітня, 2013 Игорек,а можно мне наклейки 2 стандарт и 2 кабан,все в белом цвете Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 квітня, 2013 ответил в личные сообщения!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти