Winzor 30 Опубліковано 23 листопада, 2012 хау матч педальки комплект? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 23 листопада, 2012 Получилось 370 а на самом деле 420. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 листопада, 2012 Установил подробности тут Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 24 листопада, 2012 Viro, открывается той же лапкой? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 24 листопада, 2012 Установил [фотка] подробности тут прикільно конешно... але вона без тримача пробки :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 листопада, 2012 Viro, открывается той же лапкой? Да, открывается как обычно. Это же оригинальная приблуда. прикільно конешно... але вона без тримача пробки :( Она с держателем для пробки. Просто он не на крышке а в самом корпусе. На фото слева. Просто, когда я фоткал тросик пробки еще был не подсоединен на место. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 листопада, 2012 Установил подробности тут Есть дешевле и сердито (у-у-у--у-ууу--) НАШ ответ Чемберлену тут Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 листопада, 2012 Есть дешевле и сердито (у-у-у--у-ууу--) НАШ ответ Чемберлену тут а болтики?!!... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 листопада, 2012 Есть дешевле и сердито (у-у-у--у-ууу--) НАШ ответ Чемберлену тут Сам ты чембелен Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 26 листопада, 2012 Установил подробности тут А у меня круче, лакированная под цвет кузова, и болтов этих нет . Так получилось, что досталась вместе с машиной с салона Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 26 листопада, 2012 оо-о кабанчики начали меряться у кого пятачок круче наполирован не ну у каждого своя хвантазия, всем хочется выделиться типа хамстер-стайл. У меня есть идея аэрографию на лючок сделать, точнее была пока отложил на очень глубокое потом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 26 листопада, 2012 А у GrayCat через лючок полоса наклена Черный всегда в моде! - KIA SOUL Клуб Украина.htm Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 листопада, 2012 а болтики?!!... насверлить или самонарезами закрутить!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 листопада, 2012 насверлить или самонарезами закрутить!!! давай!!! і фотки в студію Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 26 листопада, 2012 я кстати посмоторел монтаж лючка у Вити вспомнил - впринципе там можна и не откручивать внутреннюю крышку. Только аккуратно нада выдернуть из защелки хвост. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 листопада, 2012 я кстати посмоторел монтаж лючка у Вити вспомнил Ты не внимательно смотрел. Мой лючек крепится двумя правыми болтами горловины бака. А их открутить не давала пропка. Поэтому я ее снимал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 26 листопада, 2012 ужо розглядель. Мой лючок кстати постоянно пытаются свинтить на заправке - если чуть задержусь с открыванием бака, ржачно со стороны Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 1 грудня, 2012 вот что я вам для тюнинга нашел 8) $12 с доставкой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kww1976 116 Опубліковано 2 грудня, 2012 вот что я вам для тюнинга нашел 8) $12 с доставкой Мое мнение - на Соуле это "колхоз". ИМХО Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 2 грудня, 2012 Мое мнение - на Соуле это "колхоз". ИМХО мое мнение такое же Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти