Taras! 26 Опубліковано 5 вересня, 2011 Вчора вечером заїхав на лукойл по Львівській обЇздній, заправив 95!!! бензин просто супер!!! Розхід при 90-100- 5.0літра. Дуже сподобалась їзда машини!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 5 вересня, 2011 Повезло, там як правило продають говніще. Товаришу на мікру там залили, краще сказати вдули, 20 літрів повітря, поки він не помітив що лічильник крутить а в бак не тече! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 5 вересня, 2011 Повезло, там як правило продають говніще. Товаришу на мікру там залили, краще сказати вдули, 20 літрів повітря, поки він не помітив що лічильник крутить а в бак не тече! Ни хрена себе :wacko: .....Шо, и такой развод бывает????........Ничего, вот наступит ЕВРО 2012, приедут к нам господа заграничные, и узнают они, что такое разводы по славянски за месяц больше, чем в Европе они видели за всю жизнь..... :biggrin: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 5 вересня, 2011 я на вог тільки одній заправляюся та що біля бомби бувшої. Наразі по місту розхід 8,1 по БК з кліматом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vexler 0 Опубліковано 12 червня, 2012 я останнім часом заправляюсь тільки на окко 95 звичайний. розхід по місту 8л Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 12 червня, 2012 Я теж останніх 7 років запавляюся тільки на ОККО. P.S. Заправлятися потрібно на великих заправках( де багато продається пального і часто приїжджають бензовози) за такими заправками більший контроль зі сторони начальства і відповідно кращий сервіс і пальне Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти