Grek 2 Опубліковано 22 серпня, 2011 Щось ніяк не можу навчитися закривати. Як його правильно закривати так щоб не стукати? Він повинен сам закриватися якщо я опускаю до низу за внутрішню ручку без усилля чи в кінці треба захлопнути силою? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 22 серпня, 2011 ти коли його за внутрішню ручку опустиш - він сам захлопнеться....трошки с грюкотом - але сам.... підїжай до мене - покажу!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GrayCat 89 Опубліковано 22 серпня, 2011 Там есть регулировочные резиновые отбойники с эдакой "резьбой". Их необходимо периодически регулировать - подкручивать туда-сюда, чтобы багажник нормально захлопывался при отпускании ручки за 30...40 см до полного закрытия, и при этом не дребезжал в закрытом состоянии. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 22 серпня, 2011 попробував - виходить так що якщо опускаю він якби вібрує..і можливо не закривається (горить лампочка), якщо опускати і притрумувати рукою - все гуд. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 9 вересня, 2011 Я кручу постоянно эти резинки, а ляда всегда стучит зараза. В каком положении они у вас? Сильно закручены или нет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 9 вересня, 2011 у меня озолента намотана на крючек+ почти максимально откручены резинки... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 9 вересня, 2011 У меня тоже сначала крышка гупала, шо хавайся + на брусчатке скрипела/стучала/дребезжала.. Намотанная изолента + отрегулированные фишки малехо помогают конечно, но полная феншуйность процесса закрытия достигнута благодаря задней полке. Полка максимально подогнана мастером под выпуклую форму задней крышки + под карпетом по периметру кромки полки набит 10 мм шланг (мягкий, типа как от капельници). Уплотнительный бутерброд из шланга и карпета как бы поджимает крышку багажника изнутри и не дает ей вибрировать на неровностях. А при закрытии - не "гупает" по периметру, а мягко поджимает шланг, тихо защелкиваясь в замок. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти