Grek 2 Опубліковано 19 серпня, 2011 Вчора отримав свою машинку, звісно вчора обмивали і т.д. щойно добрався до компа. Ітак попорядку. Машина комплектації МІД, купував на Радар-сервісі, лишився задоволеним, жодних нарікань наразі немає. Зробили все вчасно. В комплекатції було все: ключ на 10/12, крюк, відкрутка (хрестовина), ну і запаска домкрат. Дефектів виявлено не було. Зробив: сигналку, тонування, захист двигуна. Вже проїхав першу сотню км. До того їздив на єшці 124 Мерседесі. В порівнянні з ним: - задній обзор заважють стойки (в мерсі голову повернув і все бачиш), але зеркала великі, габарити меньші тому просто привикнути орієнтуватися по зеркалам. - стук від камінчиків в соулі чути, спочатку аж страшно було, але вже і звик. - посадка подобається, люблю "вертикальне" положення за кермом, тому це плюс. - місця досить як спереду так і ззаду. - динаміка розгону - в Соулі краща, машина легша, 5 передача тримає добре, мерсу треба було крутити двигун з старту бо машина важка. - педаль газу дуже легенька, звик до жорсткої - але вже перевчився :). - розхід наразі тримає 9-10 з кліматом. А так позитивні враження, нова машина то є нова, плюс до того взяв те, що подобається. По мірі експлуатації буду дописувати. 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 19 серпня, 2011 Молодець! Львівських Соуловодів прибуло! Тепер тільки не зникай. Нехай машина тільки радує! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 19 серпня, 2011 Вчора отримав свою машинку, звісно вчора обмивали і т.д. щойно добрався до компа. Ітак попорядку. Машина комплектації МІД, купував на Радар-сервісі, лишився задоволеним, жодних нарікань наразі немає. Зробили все вчасно. В комплекатції було все: ключ на 10/12, крюк, відкрутка (хрестовина)... викрутка універсальна, вона виймається із ручки і переставляется на плоску Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
arisha 0 Опубліковано 6 вересня, 2011 Тепер i я маю титановий Соул :) хоча насправдi хотiла "насичений чайний", але зараз його треба чекати 2 мiсяцi... то ж тепер маю змогу вiдписати саме в цiй вiтцi форума :) теж зi Львова, теж на Радарi, теж MID :) карма :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 6 вересня, 2011 УРА у Львові +1!!!!!!111 Вітаю!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 6 вересня, 2011 Вітаю Львівян з поповненням! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 6 вересня, 2011 "А зараз на честь новоприбулих гостей прозвучить цей козацький марш..." Щиро приєднуюся до привітань! УРА у Львові +1!!!!!!111 Ігор, зразу пропонуй брати участь у весільному соулопробізі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
arisha 0 Опубліковано 6 вересня, 2011 Ігор, зразу пропонуй брати участь у весільному соулопробізі ага, я вже прочитала :) боюся обiцяти: весiлля - дiло серйозне ;) справа в тому, що машинка моя ще в салонi доробляється, і обіцяли до п'ятниці віддати... але ж то лише обіцянки. так що я ще соуловод без соула поки що :) без душі получається :))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 6 вересня, 2011 Вітаю! справа в тому, що машинка моя ще в салонi доробляється, і обіцяли до п'ятниці віддати... але ж то лише обіцянки Хто обіцяв, Віталік? І що саме доставляла? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
arisha 0 Опубліковано 6 вересня, 2011 Вітаю! Хто обіцяв, Віталік? І що саме доставляла? Віталік. :) Поки що тільки сигналізацію і доводку вікон (із старої машини залишилась небезпечна звичка лишати вікна відчиненими, покладаючись на сигналізацію :) постійно лишаю татову машину із відкритими вікнами через це :)) зараз ще думаю щодо захисту і парктроніку. думки? ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 6 вересня, 2011 Стосовно усіляких питань та допів - у профільні гілки, будьласка. Тут тільки вітаємось та розповідаємо про себе. Новеньким - Вєлкам та хай щастить на дорогах. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 7 вересня, 2011 Віталік. Поки що тільки сигналізацію і доводку вікон Думаю завра забереш. Сьогодні післяобіду позвони поцікався. Парктронік як кому - для мене це лишнє, але якщо зручніше зним. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
SKiFF 0 Опубліковано 23 вересня, 2011 Всем здрасте! Наконец то дождался свою титановую душу. Принимайте в общину)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Anneta 4 Опубліковано 29 вересня, 2011 Привет всем! Вот и я стала счастливым владельцем KIA SOUL Ванильки. Поставила в салоне сигналку, защиту картера, тонировку и антикор. Как человек несведующий, не думала, что он так воняет и ужасно этим расстроена. Как только села в машину голова разболелась, у деток по-моему вообще аллергия началась. В салоне сказали выветрится через неделю, в другом через две, а знакомые вообще сказали не меньше месяца, это зараза такая. В общем поставила я свою машинку на стоянку на свежем воздухе чтобы выветривалась. Все в ней очень нравится, но антикором расстроена, как будто бы взяла и испачкала ее всю.( Может успокоите, кто такое себе делал, и когда выветрилась машина? Боюсь теперь деток в машину сажать( ,снова проверять не хочется, итак заболел малой. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 29 вересня, 2011 Привет всем! Вот и я стала счастливым владельцем KIA SOUL Ванильки. Поставила в салоне сигналку, защиту картера, тонировку и антикор. Как человек несведующий, не думала, что он так воняет и ужасно этим расстроена. Как только села в машину голова разболелась, у деток по-моему вообще аллергия началась. В салоне сказали выветрится через неделю, в другом через две, а знакомые вообще сказали не меньше месяца, это зараза такая. В общем поставила я свою машинку на стоянку на свежем воздухе чтобы выветривалась. Все в ней очень нравится, но антикором расстроена, как будто бы взяла и испачкала ее всю.( Может успокоите, кто такое себе делал, и когда выветрилась машина? Боюсь теперь деток в машину сажать( ,снова проверять не хочется, итак заболел малой. всё зависит от смеси , которую на машинку наносили. По сухой погоде дорога Вам на пыльное поле. Побольше вонючек с разными запахами в салон и почаще открывайте окна , только аккуратно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 29 вересня, 2011 Приклеїти вітровики і їздити з привідкритими вікнами на 2-3 см Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 2 жовтня, 2011 Привет всем! Вот и я стала счастливым владельцем KIA SOUL Ванильки. Поставила в салоне сигналку, защиту картера, тонировку и антикор. Как человек несведующий, не думала, что он так воняет и ужасно этим расстроена. Как только села в машину голова разболелась, у деток по-моему вообще аллергия началась. В салоне сказали выветрится через неделю, в другом через две, а знакомые вообще сказали не меньше месяца, это зараза такая. В общем поставила я свою машинку на стоянку на свежем воздухе чтобы выветривалась. Все в ней очень нравится, но антикором расстроена, как будто бы взяла и испачкала ее всю.( Может успокоите, кто такое себе делал, и когда выветрилась машина? Боюсь теперь деток в машину сажать( ,снова проверять не хочется, итак заболел малой. глупости какие-то пишешь. антикор сделала - значит умница, ухаживаешь за машинкой. ну повоняет чутток и перестанет. лишнее, что по кузову полетело - надо будет смыть, а потом только радоваться. у меня 2-3 недели воняло. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Anddrey_ua 0 Опубліковано 16 жовтня, 2011 Всем привет. Сегодня поехал заказать Соул в салоне "Радар-сервис", перед этой поездкой ездил на ланосе, жду машинку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 17 жовтня, 2011 Сегодня поехал заказать Соул в салоне "Радар-сервис" а як заарз вже немає в наявності в них? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Xanderstorm 0 Опубліковано 3 листопада, 2011 Взял себе базу, где-то месяц назад в "Автоцентре на Борщаговке". Сразу же заказал сигналку, антикор обработку, защиту картера, тонировку - за день все это сделали и установили, и на другой я уже приехал и забрал свой Титанчик. В принципе машинкой очень доволен, есть маленькие минусы, но они ничтожны по сравнению с плюсами. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти