Grek 2 Опубліковано 16 серпня, 2011 Маю забрати на днях машину, як обіцяли. Як буде реально не знаю, на що звернути увагу?. При покупці всі булидосить вічливими, все розказували і т.д. Хто забирав машинку свою з того автосалону і користується послугами СТО? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 16 серпня, 2011 та впринципі всі львівські брали машинку на радарі....ніби все ок..... але в кожного можуть вже бути свої нюанси.. проходив на радарі ТО на 2000 км, робив заміну шпильок на передньому колесі - все ніби ок, ввічливі...все гуд.... до речі ти нібе в салоні не бачив нашої клубної наклейки?? я їм 2 штуки залишав - попросив щоб наклеїли десь по можливості!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 16 серпня, 2011 я їм 2 штуки залишав - попросив щоб наклеїли десь по можливості!!! ні не замітив і наразі нічого не говорили, та й я сам вже знайшов клуб. :) Правда вже сил не маю чекати, :) в понеділок сказали що в четверг зможу забрати, подивимся як на справді. ВЖе навіть страховку оформиі... Так що чекайте поповнення. А про відгуки сервісу думаю можна писати, буде корисно майбутнім покупцям, а також тим хто там обслуговує авто. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IGORLOZ 2 Опубліковано 16 серпня, 2011 ні не замітив і наразі нічого не говорили, та й я сам вже знайшов клуб. :) Правда вже сил не маю чекати, :) в понеділок сказали що в четверг зможу забрати, подивимся як на справді. ВЖе навіть страховку оформиі... Так що чекайте поповнення. А про відгуки сервісу думаю можна писати, буде корисно майбутнім покупцям, а також тим хто там обслуговує авто. Привіт, оглянь машину на предмет царапин, на моїй були, і ще не було ключика на 10 у відділенні запаски. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GrayCat 89 Опубліковано 16 серпня, 2011 Вот тут в теме: http://www.soul-club.in.ua/index.php/topic/1135-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B5/page__st__20 (в 25-м сообщении) довольно подробный "алгоритм" приёмки авто у продавца :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 17 серпня, 2011 Привіт, оглянь машину на предмет царапин, на моїй були, і ще не було ключика на 10 у відділенні запаски. що в такому разі робити? Не підписувати акт до їх усунення? Зі мною буде забирати страховий агент - робити фото, думаю він такі дефекти не упустить, не в їх інтересах. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 серпня, 2011 тільки що дивився - в мене також ключика немає!!! на 10!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 17 серпня, 2011 (в 25-м сообщении) довольно подробный "алгоритм" приёмки авто у продавца :) Я її вже майже на память вивчив :). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 серпня, 2011 краще роздрукуй і по пунктам приймай!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IGORLOZ 2 Опубліковано 17 серпня, 2011 що в такому разі робити? Не підписувати акт до їх усунення? Зі мною буде забирати страховий агент - робити фото, думаю він такі дефекти не упустить, не в їх інтересах. До речі, менеджер пропонує підписати акт перед оглядом машини, так що будь уважний. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 17 серпня, 2011 У мене не було буксирувального крюка і карточку Kia Assistance мені не дали. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
uastan 0 Опубліковано 4 листопада, 2011 Вітаю усіх. Коли очікуються соул 2012 у салоні нашого дилера ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 5 листопада, 2011 Коли був на то-казали,що будуть авто десь середина-кiнець листопада,але-вже всiабо майже всi викупленi... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mcsimpson06 0 Опубліковано 11 жовтня, 2014 Всім хай. Давненько мене не було)))) мой думка про радар: гівно повне. За 72 000 ніхто не помітив, що вмене відкручена передня стійка. Наразі чекаю на відповіль по ремонту. За 72 000 ніхто не міняв фільтр салону. А за все це беруть гроші. Якщо цінуєте свої гроші і нерви - знайдіть інший сервіс)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти