kss 0 Опубліковано 1 травня, 2010 Я и моя белая душа поздравляем всех с 1 мая! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GrayCat 89 Опубліковано 1 травня, 2010 Ух красотень какая! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Перун 1 Опубліковано 2 травня, 2010 Классно смотрится!В белом особенно.Повезло нам с соулами.Рулим ребята,рулим! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anun 8 Опубліковано 2 травня, 2010 Классно смотрится!В белом особенно.Повезло нам с соулами.Рулим ребята,рулим! Действительно повезло,а беленький смотрится суперски! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kss 0 Опубліковано 2 травня, 2010 Спасибо.Была primera p12 в черном цвете, все преимыщества черного цвета расказывать не буду думаю сами догадываетесь поэтому когда брал свой SOUL выбор пал на белый.Еще мечтаю поставить черные диски. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kss 0 Опубліковано 11 липня, 2010 Сбылась мечта. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 11 липня, 2010 здорово смотрится... этакий блондин в черных ботинках Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kss 0 Опубліковано 26 березня, 2011 Прогулка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти