GiviZurab 11 Опубліковано 28 травня, 2012 Внимание! есть 1 комплект чехлов №1 и 1 комплект №4 цена таже, всё тоже. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Odinak 3 Опубліковано 28 травня, 2012 Номер 1 забираю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 28 травня, 2012 (змінено) остался 1 к-т №4, кторый забрали )) Змінено 28 травня, 2012 користувачем GiviZurab Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DrAlex 56 Опубліковано 28 травня, 2012 Получил, Артему респект! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oleg_sh 0 Опубліковано 28 травня, 2012 Артему ще раз дякую, вчора зачехлив, все супер. Крісла не знімав, тільки нижню частину задньої сідушки.Ось і фото! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 29 травня, 2012 Артему ще раз дякую, вчора зачехлив, все супер. Крісла не знімав, тільки нижню частину задньої сідушки.Ось і фото! Чего на задней сидушке не вытащил ремень безопасности? Там же специально молния сделана. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 29 травня, 2012 Передние сидушки по бокам, не снявши пластмассовые накладки , красиво не сделаешь, да и снизу крючками не натянешь толком... Так что сидения лучше всё-таки снимать...ИМХО Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 29 травня, 2012 Артему ще раз дякую, вчора зачехлив, все супер. Крісла не знімав, тільки нижню частину задньої сідушки.Ось і фото! стильно! вот и я хотел в таком спокойном стиле, но мастер настоял на бежевом ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 29 травня, 2012 Хорошо сшиты, надо будет и себе такой вариант подумать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 29 травня, 2012 Чего на задней сидушке не вытащил ремень безопасности? Там же специально молния сделана. все одно всі не пристібаються Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 29 травня, 2012 все одно всі не пристібаються Особисто я, свого кота пристібаю, як раз цим ременєм Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 29 травня, 2012 Особисто я, свого кота пристібаю, як раз цим ременєм фото пристібнутого кота в студію! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 29 травня, 2012 фото пристібнутого кота в студію! Ок, як буду на батьківщіні, обов'язково зафотаю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 29 травня, 2012 Товарищи, в связи с переходом на кожу, любителям родного могу отдать на взаимовыгодных условиях свою старую оббивку. У меня мид тёмно-серый салон с надписями Соул-Соул. Есть все чехлы, врдительский самый затертый, пасажирский гуд, задние самые хорошие. Обращайтесь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oleg_sh 0 Опубліковано 29 травня, 2012 Чего на задней сидушке не вытащил ремень безопасности? Там же специально молния сделана. Я знаю, просто на даний час немає необхідності, а коли треба то для того і є блискавка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 29 травня, 2012 Я знаю, просто на даний час немає необхідності, а коли треба то для того є і блискавка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 29 травня, 2012 Внимание! один одноклубник отказался от чехлов, поэтому на данный момент есть 1 комплект чехлов №4 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 29 травня, 2012 Внимание! один одноклубник отказался от чехлов, поэтому на данный момент есть 1 комплект чехлов №4 а можна глянути фото? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 29 травня, 2012 Яка ціна? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти