viro 799 Опубліковано 15 жовтня, 2013 Кстати, кому там еще рамок. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 15 жовтня, 2013 Витя я хочу рамки. Сколько денег? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rufa 67 Опубліковано 26 листопада, 2013 Кстати, кому там еще рамок. Вить, а 1шт можно заказать? если да - возьму на задок... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 листопада, 2013 Рамки 40 грн. Одна 25 . Маякуйте еще есть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 листопада, 2013 .... Одна 25 . ... тре по 35 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rufa 67 Опубліковано 26 листопада, 2013 Рамки 40 грн. Одна 25 . Маякуйте еще есть. беру 1шт Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Днепропеторвци! Возьмите набор-другой рамок, Чтобы я Руслану не слал одну штуку! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rufa 67 Опубліковано 28 листопада, 2013 Днепропеторвци! Возьмите набор-другой рамок, Чтобы я Руслану не слал одну штуку! еще 2 закажет Юлия, должна отписаться... щас еще поагитирую... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Yulia75 1 Опубліковано 28 листопада, 2013 Да я хочу пару, куда платить? Передавать через Руслана ;-) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Ок, Руслану передам. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Yulia75 1 Опубліковано 28 листопада, 2013 А платить куда? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Потом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Yulia75 1 Опубліковано 28 листопада, 2013 ок, спасибо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rufa 67 Опубліковано 28 листопада, 2013 Вить, на Днепр берем пока 7шт... Если потом еще кто-то захочет - закажет отдельно... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Днепр, принято. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 28 листопада, 2013 Витюня а на Харьков не будешь отправлять???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Витюня а на Харьков не будешь отправлять???? Организуйтесь и получите. Делов то. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 28 листопада, 2013 Ок Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 листопада, 2013 Если пару дней никто не захочет - то пошлю только тебе. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 28 листопада, 2013 Если пару дней никто не захочет - то пошлю только тебе. это мне??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти