lago 1 Опубліковано 20 серпня, 2013 ок беру 1 пару Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 21 серпня, 2013 Рамки прибыли. Скоро раздам. viro-держив курсе по рамкам.А то нигде не успеваю.Ни тебе карты клубной ,ни тебе футболки и т.д. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 серпня, 2013 Передаю на Харьков админу три пары. Уже у него забирайте. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 серпня, 2013 В Харьков ушли три комплекта. Забирайте. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 21 серпня, 2013 В Харькове одна пара моя, одна идет к @@oberwolf, одна получается свободна. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 серпня, 2013 В Харькове одна пара моя, одна идет к @@oberwolf, одна получается свободна. Просил Sesh еще Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 21 серпня, 2013 Просил Sesh еще ок, значит все заняты. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sesh 0 Опубліковано 21 серпня, 2013 точно, одна моя Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 21 серпня, 2013 Заберу по приезду в Киев или если до 2 сентября еще будет партия, то мою можно отдать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 22 серпня, 2013 Получил Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 серпня, 2013 я тоже на море - смогу забрать с сентября - наберу тебя, спасибо. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 серпня, 2013 прошу удалить - получился дубль Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 серпня, 2013 прошу удалить - получился дубль Это не дает тебе права писать два раза прошу удалить - получился дубль Это не дает тебе права писать два раза Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dimon 113 Опубліковано 27 серпня, 2013 Все, кому я должен был рамки в Харькове - сегодня попал в ДТП. Чери Тиго решил повернуть с левого ряда (через меня в правом) направо. Итог, у меня крыло погнуто и бампер. Завтра еду по страховым. Поэтому прошу меня извинить, в конце недели можем встретиться. Фото и видео с регистратора выложу после всех процедур с решением итога ДТП. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 27 серпня, 2013 viro а мою рамку ты еще не продал? Я ее все жду, и жду. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 серпня, 2013 viro а мою рамку ты еще не продал? Я ее все жду, и жду. Та заберу пыльник и привезу -) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 30 серпня, 2013 Та заберу пыльник и привезу -) Фух, а то смотрю меня в списке нет. Думал все пропало. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 2 жовтня, 2013 Спасибо Viro и Dimon/ Рамки получены и уже колесят по Харькову популяризируя наш клуб!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 2 жовтня, 2013 Рамки на кабане, благодарность Вите Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 жовтня, 2013 ап теми... ...пара зарезервована! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти