ДН9691А 0 Опубліковано 16 серпня, 2022 Вопрос, если заменить штатные лампы, на LED, не буду я слепить встречные машины? Можно (нужно ) ли без всяких переделок ставить лед, в рефлекторную оптику?.Спасибо. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 16 серпня, 2022 Олександр, в тебе Соул 2-го покоління з якою головною оптикою? Зазвичай підбір LED-ламп на авто, якщо їх там не поставив виробник, є досить кропіткою справою. І буде дуже-дуже добре, якщо втрапиш на потрібний варіант з першого разу... Друге важливе питання - яку суму готовий витратити? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ДН9691А 0 Опубліковано 16 серпня, 2022 А сумма на что влияет?)))То что я с первого разу попаду на нужный вариант...?Я не особо думал по этому поводу, я думаю за 2 лампы, ну не знаю, тысячи три...Или этого мало? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ДН9691А 0 Опубліковано 16 серпня, 2022 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти