Dimon 113 Опубліковано 16 квітня, 2010 Я например ежедневно: ул. Шевченко - РОСТ Киевский - Барабан, ну и центр частенько. А еще: Добавлямся на карту! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anun 8 Опубліковано 17 квітня, 2010 Я например ежедневно: ул. Шевченко - РОСТ Киевский - Барабан, ну и центр частенько. А еще: Добавлямся на карту! http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/clapping.gif Я бываю Рост на Малышева,Караван,Дафи короче на Героев Труда и на Барабане иногда бываю! http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/smile.gif Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 19 квітня, 2010 Постоянно в Обухове работа + проживание) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
соулист 0 Опубліковано 26 квітня, 2011 Холодная гора, Лоск, клуб Місто. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
cokemaker 2 Опубліковано 3 липня, 2011 ул.Пушкинская, ул.Героев труда, ул. Энгельса... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
**Ясечка** 5 Опубліковано 21 листопада, 2011 Мой ежедневный маршрут Жуковского - Лермонтовская - Сумская :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 12 квітня, 2012 весь Харьков в моих руках ежедневно, контроль своих торговых, ну и куча переговоров в разных куточках миста:bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Simax 53 Опубліковано 12 квітня, 2012 чаще всего Г.Сталинграда-Т.Шевченка и в обратном направлении. ( пути через Електриков, Петровку или Автозаводскую) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 13 квітня, 2012 А еще: Добавлямся на карту! Так очередь уже киллометровая на добавление на карту, а вот результата - НОЛЬ. Просим убрать образовавшуюся "пробку". Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul_2009 0 Опубліковано 31 жовтня, 2013 Центр, но встретить меня можно везде Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти