VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 ну не брезгуй пиписки.... та то я с децтва такой................... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 та то я с децтва такой................... Вот и все рабочий день закончился ..... !!!!!!!!я дадому.........до связиии.............. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 березня, 2011 Господа! Перестаньте пошлить, а то ща Ksanka вым по "горчишнику" впаяет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 Господа! Перестаньте пошлить, а то ща Ksanka вым по "горчишнику" впаяет не , она Хорошая. я не пашлил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 Перестаньте пошлить ЮрКо.......нушоты як................. нимишай дядям разговаривать! а то станешь в угол! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 не , я не пашлил. та перестань ты трусиццо тут.................. :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 березня, 2011 а я брезгую.............. :rofl: :rofl: Ты про ЭТО? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 та перестань ты трусиццо тут.................. :lol: та не , я тут это от блин , насмотрелся на фотку и забыл шо напейсать хотел Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 хотел я тоже уже хочу :bad: :bad: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 Ты про ЭТО? ЮрКО якась фалическая-какуллА.! :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 березня, 2011 ЮрКО якась фалическая-какуллА.! :lol: Очень даже настоящая. Просто они так устроены Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 якась фалическая-какуллА.! :lol: я бы даже сказал ДВУХ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 березня, 2011 Вот, что такое "Афтар жжот"! Слушать всем! http://www.24video.net/video/view/1187332 Не ембедится! Не поленитесь тыцнуть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 ОГО, а вы шановні, я так вижу акулами всерьез занялись......а кто то умеет акулу готовить.....Вопрос в первую очередь к нашим клубным рыбакам(а они у нас есть, по теми видал) и владелицам соулов......???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 ОГО, а вы шановні, я так вижу акулами всерьез занялись......а кто то умеет акулу готовить.....Вопрос в первую очередь к нашим клубным рыбакам(а они у нас есть, по теми видал) и владелицам соулов......???? перед тем как готовить её поймать нужно , мы на своих Соулах так далеко не заедем :bye: максимук щукенцию кило на 10-15. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 19 березня, 2011 блин..... сегодня ЧУТЬ было не переобулся в летнюю... слава богу - не успел до снега... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 19 березня, 2011 Та какого снега -)) Не боися. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 19 березня, 2011 развеШ то снех...... то мухи............ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 20 березня, 2011 развеШ то снех...... то мухи............ с Добрым утром!!!!!!!!!!!!!!!Воскресенье....- варенье.......... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 20 березня, 2011 Воскресенье....- варенье.......... печенье................вчерашнее похмелье....... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти