VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 Мархаба - по турецки.... тане мархаба.......................а - мэраба..............( а пишецца вообще мЭрхаба) тышикюр эдерим :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 березня, 2011 ПревеД, Медведы (по оЛбански) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 и так они приветствовали друг друга до позней ночи..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 березня, 2011 Мерхаба мерхаба! Шото я давно не был в Турции. Споем? http://www.youtube.com/watch?v=avyGDz-zdAk&feature=player_embedded Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 Мерхаба мерхаба! Шото я давно не был в Турции. Споем? http://www.youtube.com/watch?v=avyGDz-zdAk&feature=player_embedded тулу-лу тулу-ла вот я пятница, она, Вы знаете, развратниЦЦа ..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 ПревеД, Медведы ПрюВэйт...................нашальниге уашпЭ да............... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 тулу-лу тулу-ла вот я пятница, Дэн.....Ден.Дэн................Дэнис Дэн.....Ден.Дэн................Дэнис Дэн.....Ден.Дэн................Дэнис ава...ава...авасколько ты прийдешь............ (камеди) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 Мама у сына спрашивает: М: Синку, а коли ти додому прийдеш? С: Мамо, та не переживайте, я буду рано....., завтра рано....(завтра утром)!!! Пятница развратница................ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 18 березня, 2011 Что-то ничего не слышно по поводу перехода на летнее время, раньше за месяц начинали напоминать , а сейчас тишина. ПОДОЗРИТЕЛЬНО , чего-то замышляют... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 Что-то ничего не слышно по поводу перехода на летнее время, раньше за месяц начинали напоминать , а сейчас тишина. ПОДОЗРИТЕЛЬНО , чего-то замышляют... а я бы не переходил на летнее время, и так не высыпаюся сейчас, а как еще они часы назад переведут - хоть стриляйся..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 а я на море хочу 8) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 а я на море хочу 8) А на какое море???или оКиян??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 а я хочу.................. эхх......... потом скажу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 а я хочу.................. эхх......... потом скажу ну вот те на..... начал, так говори................ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 18 березня, 2011 А на какое море???или оКиян??? не, в океане акулы , я их боюся. поддерживаю национального производителя. чёрное. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 не, в океане акулы , я их боюся. поддерживаю национального производителя. чёрное. ну да, Акул боятся - в оКияне не плавать.....!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 не, в океане акулы , я их боюся. а чё их бояццо єтих какул......... :rofl: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 а чё их бояццо єтих какул......... :rofl: говорят, плавники вкусные у них........ а какуето акулу я уже ел........жирная рыба!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 березня, 2011 говорят, ПиПИски вкусные у них........ а я брезгую.............. :rofl: :rofl: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 березня, 2011 а я не брезгую.............. :rofl: :rofl: ну не брезгуй пиписки.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти