Alex F 19 Опубліковано 28 лютого, 2011 уыставляйся данивапрос. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 28 лютого, 2011 угу... пробовала я ехать со скоростью 70 на нашей машинке... это пытка... так и хотелось педальку придавать на трассе... а низяяяяяяяя ....а я иногда вечером позволяю себе "притопить" до 120 на некоторых участках старо-обуховской трассы.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 28 лютого, 2011 ....а я иногда вечером позволяю себе "притопить" до 120 на некоторых участках старо-обуховской трассы.... сатри мне буду с таких мзду брать! :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 28 лютого, 2011 данивапрос. Обкатаешь- потом полетаем..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 28 лютого, 2011 летунЫ млин.......... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 лютого, 2011 Обкатаешь- потом полетаем..... а что есть любители энтого дела? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 28 лютого, 2011 ФУ!!! Пошляки..... Полетаем,поганяем..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 1 березня, 2011 Ладно. Всем Спокойной Ночи!.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 березня, 2011 то какой там ночи! всех с добрым утром и 1 днем весны! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 1 березня, 2011 Красота-то какая,ляпота...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 березня, 2011 Красота-то какая,ляпота...... а в Буковели то воопше......................... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 1 березня, 2011 а в Буковели то воопше......................... а дома лучше :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 березня, 2011 а дома лучше :p ага дома,...возле жены...возле сиси........... а работать хто буит ??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 1 березня, 2011 а дома лучше :p А как же романтика, МАРТ!!!!!!!!!!! ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 березня, 2011 А как же романтика, МАРТ!!!!!!!!!!! ? ага давайте еще создадим тему про секс в автомобиле :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 1 березня, 2011 ага давайте еще создадим тему про секс в автомобиле :p Та я про романтику в горах, на лыжах да под глинтвенчик на свежем воздухе А ты сразу так приземлил - какой-то "секас" в машине Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 1 березня, 2011 Весна это всегда хорошо,а весна в горах-еще лучше.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 березня, 2011 А ты сразу так приземлил - какой-то "секас" в машине тю........от ты не рамантиг! секас в авто никада небыло ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 1 березня, 2011 тю........от ты не рамантиг! секас в авто никада небыло ? Стыдно, но Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 березня, 2011 Всем привет!! :bye: !я смотрю весело тут......сразу видно - весна пришла!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти