VEP 22 Опубліковано 17 травня, 2011 То ни рага - там нимб прикручен. Всмотрись внимательней +1 та то ребетня зилЬОная... ничо пока нипанимаИт кыш.....кыш........... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 17 травня, 2011 а почему нимб без подсветки???? ни умничай. налиуайй........ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 травня, 2011 так за подсветку нимба!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 17 травня, 2011 +1 та то ребетня зилЬОная... ничо пока нипанимаИт кыш.....кыш........... ага... вот подрастет шпана... отагада хавайтесь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Meteora 10 Опубліковано 17 травня, 2011 ппц оО вы нафлудили пока я с сотрудницей чаек пил =))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 травня, 2011 время-флуд как время-деньги!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Meteora 10 Опубліковано 17 травня, 2011 Ну тогда я лучше буду деньги зарабатывать в рабочее время нежели флудить ))) Надо ж на апгрейд соула собирать ,^^ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 17 травня, 2011 Ну тогда я лучше буду деньги зарабатывать в рабочее время нежели флудить ))) Надо ж на апгрейд соула собирать ,^^ а ты на сотрудницах экономь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 травня, 2011 и на чае с ними!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Meteora 10 Опубліковано 17 травня, 2011 а ты на сотрудницах экономь бгг ,^^ Завтра будут простую воду пить с кулера и с сухарями ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 травня, 2011 а зачем на сухари еще тратиться???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 17 травня, 2011 а зачем на сухари еще тратиться???? +1... только воду! и еще есть рац предложение - не с куллера, а дождевую... водосток отрегулировать прямо в офисссс... тазик и вперед на водопой - дешево, практично, экологично Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 17 травня, 2011 тааааааааак, все дядьки и тетьки... гарно вам тут пофлудить... пойду проверю как там работа делается Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 17 травня, 2011 дафай дядько!!!! а я до 17,00 работаю :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 17 травня, 2011 +1... только воду! и еще есть рац предложение - не с куллера, а дождевую... водосток отрегулировать прямо в офисссс... тазик и вперед на водопой - дешево, практично, экологично оттода. прикольное предложение для моего шефа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 17 травня, 2011 Хотя кому-то не смешно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 травня, 2011 Доброе утро!!!!Ну как Вы там??? погода отличная, настроение супер, да вот работать не хоЦУ!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 травня, 2011 сздрасти и с добрым ранком! да все пуЧьком............ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 травня, 2011 рассказывай шота Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 18 травня, 2011 рассказывай шота ну шо............... седня еду сдаваццо в посольство! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти