zosim 76 Опубліковано 31 травня, 2011 и я ХальосЫй.............. хто... ты...?!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 травня, 2011 хто... ты...?!!! я VEP а ты шо хотев ? :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 31 травня, 2011 я VEP а ты шо хотев ? :lol: а и мне б пииифка халодненького... и алкогольненького... оо-о-ох ща понесет... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 травня, 2011 и мне б пииифка халодненького... и алкогольненького... оо-о-ох ща понесет... о........... я П тоже щас..........халодного................ а нет................. нужно к теще...........косить "траву" :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 31 травня, 2011 Наши люди.................. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 31 травня, 2011 я на совещании был!!!дурдом...1,5 часа под солнцем!!! ...а теперь особняк проектирую!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 31 травня, 2011 я на совещании был!!!дурдом...1,5 часа под солнцем!!! ...а теперь особняк проектирую!!!! Ще один для Андрюші Садового через дорогу від Ашану? Ну, замість стадіону... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 31 травня, 2011 нужно к теще...........косить "траву" :p у-у-у... співчуваю... да и я в принципе еще арбайтен... так шо МИР-ТРУД-МАЙ!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 31 травня, 2011 Наши люди.................. ну усьо... запартачил хвутболку - с тебя новая... так шо говори жинке, шо идеш на выходных по магазинах искать САНЬГУ футаболку с шльомом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 31 травня, 2011 Ще один для Андрюші Садового через дорогу від Ашану? Ну, замість стадіону... Да нет не для него!!!! ксть одни хорошие люди....вот для них небольшой домик на 180 кв.м.!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 1 червня, 2011 Усех с добрым утром! жарааааааааа....................... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 1 червня, 2011 ПРиВьет усем, тепленько однако Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 1 червня, 2011 привет всем, ребята скажите, плииз, а сиденье по высоте регулируется? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 червня, 2011 не в базе точно!! ПРювет усем!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 1 червня, 2011 а топ есть у кого-то чтоб узнать... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 червня, 2011 да только в базе нету...а во всех остальніх есть!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 1 червня, 2011 да только в базе нету...а во всех остальніх есть!!! спасибо... а то я узнаю а мне говорят что вообще не регулируется по высоте... странно даже... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 червня, 2011 Снежик читай тут ....регулировка по высоте водительского сидения... http://radar-service.ukravto.ua/catalog/tm-4/model-49/equipment_and_prices Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 1 червня, 2011 Снежик читай тут ....регулировка по высоте водительского сидения... http://radar-service.ukravto.ua/catalog/tm-4/model-49/equipment_and_prices точно... мда ... блондинко... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 червня, 2011 точно... мда ... блондинко... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти