kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 Ось такі ми Соуловоди..........на протязі дня зкину потрошки фотки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 Ось так зліва направо 1. Igorloz (Ігор) 2. Наталя (спутниця ipetrovych) 3. ipetrovych (Ігор) 4. yura (Юра) 5. любитель сумо kuryloff (Ігор) 6. Андрій (знайомий Kuryloffa) 7. Максим (mcsimpson06) Робить фото Юля (наречена kuryloffa) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 ми прокатались потім поспілкувались..... і спілкувались і фоткались... потім ми змінили місце......на підземний паркінг, але там дуло не менше.... і вирішили зігрітися....в дружній компанії за філіжанкою кави і десертом.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 і вирішили зігрітися....в дружній компанії за філіжанкою кави і десертом.... але ми не могли зупинитись, стільки всього хотіли обговорити.... а потім ми післи у паркінг......і не просто так........а як "Бригада".....А В КІНЦІ МЕЛОДІЯ туту туту тутутутутутууу ..... а після того ми як справжні італійці жестикулювали))))))(пластика рухів......) а потім ми вирішили продовжити своє спілкування у середині травня на природі...... ось такі ми модні.......і красиві і душевні...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 березня, 2011 Львову - респект! У нас было 4 борта (если добавить заблудившегося VEPа то тоже 5) P.S. Серебристую машину - срочно помыть! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 28 березня, 2011 Молодці хлопці. Респект Вам Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
igor 1 Опубліковано 28 березня, 2011 Супер! Я представляю эмоции прохожих увидивших на стоянке разноцветные машины в ряд. Сегодня наконец то спустя неделю встретился с Voldemaro, получил наклейку. Так что будем считать это была первая встреча клуба в Харькове. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 28 березня, 2011 мо-лод-ча-ги! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 Супер! Я представляю эмоции прохожих увидивших на стоянке разноцветные машины в ряд. Сегодня наконец то спустя неделю встретился с Voldemaro, получил наклейку. Так что будем считать это была первая встреча клуба в Харькове. мы сначала встретились на подземном паркинге, выехали с него и двигались колонной, прокатились до кафе с мансардными окнами, там мы места не нашли, и вернулись назад......Так вот в то время как мы двигались - было заметно что все на нас глядели.........:good::laugh3:ващЭ модники..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 28 березня, 2011 МОЛОДЦЫ!!!!! Хоть я и киевлянин по рождению и жизни, но сердце защемило... До боли знакомые и милые сердцу места.... А чего вы не пошли в ресторанчик на выезде на Пустомыты "Холодна Гора" (это же он на фотке рядом с заправкой Лукойл?), а поехали в Ашан? Там же днем свободно... Дороговато? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 28 березня, 2011 МОЛОДЦЫ!!!!! Хоть я и киевлянин по рождению и жизни, но сердце защемило... До боли знакомые и милые сердцу места.... А чего вы не пошли в ресторанчик на выезде на Пустомыты "Холодна Гора" (это же он на фотке рядом с заправкой Лукойл?), а поехали в Ашан? Там же днем свободно... Дороговато? Мы хотели все сесть за один общий стол!!!!!за один мы не помещались, надо было два в кучку сдвинуть!!!!!а там я так понял официанты слишком много зарабатывают, и они отказали нам в такой услуге.....и запретили сдвигать, а нам не пафос главное, а общение, вот мы и покатили назад в Ашан...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Meteora 10 Опубліковано 25 квітня, 2011 Знаете чего вам не хватало ??? Еше одной Души цвета Moonlight Blue ,^^ А вообще мАлАдцы !!!!!! После прочитанного и увиденного: Вызвали искреннюю улыбку у меня ))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 квітня, 2011 и коричневенького с беленьким и ванильным бы нам в комплект - они во Львове есть, но не в клубе..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 26 квітня, 2011 черненький я думаю вписался бы в Вашу компашку неплохо.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти