Kiev 3 Опубліковано 21 квітня, 2015 фа-фа вчера киа соул серому AO1126 в Ужгороде , ответа не было ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 21 квітня, 2015 І це коли цікаво було фа-фа, і саме головне де? Як правило всіх знаю так сказати в лице :scout: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 квітня, 2015 І це коли цікаво було фа-фа, і саме головне де? Як правило всіх знаю так сказати в лице :scout: Так це ж знаменитий І20 з Києва! Як ти міг, Тарасе. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 21 квітня, 2015 "А слона то я и не заметил....." Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 26 квітня, 2015 І це коли цікаво було фа-фа, і саме головне де? Як правило всіх знаю так сказати в лице :scout: не знаю, где-то за центром, ещё через жд преезд переезжали кажись. За тобою ехал. Так це ж знаменитий І20 з Києва! Як ти міг, Тарасе. когда я уже знаменитостью успел стать? ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 квітня, 2015 когда я уже знаменитостью успел стать? Когда ездил по трамвайным путям, а потом плакал, шоб не штрафовали Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 27 квітня, 2015 мда. грусть-тоска надо было сразу выбежать с взяткой в зубах и с документами, был бы мужик ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти