Mouse81 68 Опубліковано 21 березня, 2013 Зеленому с наклейкой фа фа на Куйбешева номера 86... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ДиректорМира 12 Опубліковано 21 березня, 2013 И вам фа-фа, только от серого без наклейки. Встречаться будем ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 21 березня, 2013 Уже :) пиво отменное Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Гість Оранжевая Душа Опубліковано 21 березня, 2013 Зеленому с наклейкой фа фа на Куйбешева номера 86... это был Ярик (Rasmys) - 100% Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 грудня, 2013 Фа-фа 6356 с кабаном в 14:10 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
pashke 10 Опубліковано 9 грудня, 2013 Фа-фа 6356 с кабаном в 14:10 Фа-Фа ! Судя по номеру думаю это моя была. Моя жена работает возле арены . Прочитав тему встречи понял , что ты тоже не далеко . Значит точно моя . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 10 грудня, 2013 Фа-Фа ! Судя по номеру думаю это моя была. Моя жена работает возле арены . Прочитав тему встречи понял , что ты тоже не далеко . Значит точно моя . Ехал по направлению базара (с куполом), то машина за ареной стояла Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти