Grek 2 Опубліковано 26 листопада, 2012 купити новий автомобіль і вже лазити по шротам? Як на мене це не є така аж дуже велика необхідність щоб лізти в нову машину і ставити щось б/у. До того всі зеркала були без підігріву і нічого страшного - пошкрябав доки лобове розігрівається і все, так само електрорегулювання - раз відрегулював і все, хіба часто міняються водії. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 20 лютого, 2013 Соуловоди Львова у мене є клубні картки!!! Видам їх тим, хто "активний" по Львову: yura, IgorLoz ... далі по зголошенню.... Є номери карток: 00051 00052 00053 00054 00056 00057 00058 00059 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
v@n00h@ 5 Опубліковано 20 лютого, 2013 в черновцах не будешь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 20 лютого, 2013 не буду, но где твоя карта 00089 - v@n00h@ ???? Взял с темы о клубных картах!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentalurg 0 Опубліковано 24 травня, 2013 Добрый день. Месяц назад купил Соул(титан, бензин, 1,6) Накатал 1500 км. Пока без особых вопросов. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
samanta 0 Опубліковано 3 червня, 2013 то така прекрасна машина, що ніяких питань і нема;)))))))))))))))))))))))))))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 4 червня, 2013 Опа-па +2!!! Вливаємось....може якось і зустріч організуємо.... Якщо що - наклейки в мене є: дислокація - алея на головний зал. вокзал!!! Вітаю у клубі!!(пиво) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Troll 0 Опубліковано 14 червня, 2013 Фа-фа титану с наклейкой гдето в центре львова, запутано у вас тут все и ездят медлено :Р Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Андрей Рыптик 0 Опубліковано 21 серпня, 2013 Всім привіт. Вже презентували новий Соул. Я вже його хочу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 21 серпня, 2013 А я спочатку помацати хочаб його мушу - але це вже бкде не той "соул"!!!!!і якщо він буде знову дорожчим - ну тоді можна і вже про щось інше задуматись, нажаль... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shpila 3 Опубліковано 22 серпня, 2013 Львів +1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 23 серпня, 2013 Львів +1 Привіт, радий бачити тебе тут. Я з ЛТК :). Бачив мій допис там по щепленню? Раджу тобі підїхати на Радар, поговори з гарантійщиком - ніби адекватна людина. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 серпня, 2013 Приєднюйся...нас вже знову додалось - може якось всі і зустрінемось у вересні!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shpila 3 Опубліковано 23 серпня, 2013 +1 за зустріч. Grek, допис твій бачив. На ТО60, яке через 5к поїду до них. До речі для Львів'ян пропоную оцінити якість підлокітника який на днях прийшов мені з Кореї - штука просто мега. Замовив ще 4 шт - будуть десь на середину вересня. Ціна в Україні - 1300 грн. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 18 червня, 2015 Львовяне! посоветуйте приличный и не дорогой отель во Львове! крайне желательно, рядом с пл. Рынок. п.с. хотя вопрос. скорее, больше относится к тем, кто гостевал воЛьвове... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex2308 10 Опубліковано 22 серпня, 2017 З радістю Доєднаюсь до компанії соуловодів! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти