Daggett 225 Опубліковано 21 лютого, 2013 знач маю наступну проблему: акаун в пейпелі трохи обмежили через те шо потрібно довести що я проживаю за вказаною адресою... просять вислати їм скан рахунка за комунальні послуги на моє ім'я, але я такого не маю. як вирішити? чи простіше завести інший акаунт з іншою карткою? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 лютого, 2013 А верифікацію картки пройшов? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 21 лютого, 2013 В чому проблема? Просять - вишли. Скануєш будь-який рахунок, фотожопиш, друкуєш, ще раз скануєш і висилаєш. P.S. мене пейпал такого не просив Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 21 лютого, 2013 А верифікацію картки пройшов? ні... не відмінив перевірку сівіві кода... тер завів віртуальну картку спецом для інетів от і думаю сюдиж її підключати чи робити новий акаунт Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Grek 2 Опубліковано 25 лютого, 2013 Новий акаунт не робити ні в якому разі! Заблокують відразу - можуть вирахувати по МАС адресах, прізвищам, місце проживання і т.д. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 19 березня, 2013 В чому проблема? Просять - вишли. Скануєш будь-який рахунок, фотожопиш, друкуєш, ще раз скануєш і висилаєш. /// таки да... :pirate: (тему можна прибивати) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти