Директор 0 Опубліковано 5 січня, 2013 000 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jeka3636 0 Опубліковано 21 січня, 2013 за какие деньги отдашь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 30 січня, 2013 Звоните,думаю договоримся!я уступлю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 6 лютого, 2013 ВНИМАНИЕ!!!Цена цена 7500 грн!!!СрОЧНО!!!! Звоните,будем торговаться!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nika1206 1 Опубліковано 6 лютого, 2013 А датчики давления воздуха в них не ставились?(2010г),или только в топах. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 6 лютого, 2013 Да конечно,датчики есть)и это и есть топ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 8 лютого, 2013 Если кто-то реально хочет забрать,звоните,за цену думаю договоримся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 8 лютого, 2013 Комплект-это диск+5 гаек+ датчик Если б такая цена была за комплект,их бы каждый себе колхозник на Увазик ставил :biggrin: :biggrin: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор 0 Опубліковано 18 лютого, 2013 остались только диски R18 с датчиками за 5тыс.грн отдам Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 19 лютого, 2013 Тема почищена. ТС Уважайте других. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти