orewek 2 Опубліковано 10 жовтня, 2012 195 65 15 один сезон, шини як нові. Диски теж як нові оскільки експлуатувалися одну зиму. Фото виставлю сьогодні. 2300 за комплект 0685153718 Ігор Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 10 жовтня, 2012 а ото на гумі після WR (перед 2) немає більше ніяких літер? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
orewek 2 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Соррі не було часу мити. Я придивився там Нокіан WR без 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 10 жовтня, 2012 готов взять только диски за тыщу (с пересылкой в Киев) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 10 жовтня, 2012 прошу вибачити за прискіпливість, але я такі шини іще не бачив (не стикався), тому: цікавлять фото, які були б доказом комплектності шин, бо вони асиметрія. Що там намальовано? Напрям обертів, зовнішня/внутрішня сторона гуми (напис типу OUTSIDE). Не хотілося б мати шини, встановлені навиворіт (зовнішньою стороною до ступиці або задом наперед), а напрям на протекторі таки є... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
orewek 2 Опубліковано 10 жовтня, 2012 без проблем можу зробити детальні фото, але чуть пізніше. До кінця дня постараюся викласти. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
orewek 2 Опубліковано 10 жовтня, 2012 http://pic.te.ua/images//2012-10-10/TURsl.jpg[/img Напишіть конкретно кому що підходить і заброньовуйте. П.С. в нагрузку за 100 грн можу дати 4 оригінальні ковпаки в чудовому стані. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
orewek 2 Опубліковано 10 жовтня, 2012 диски продані резина в резерві до завтра Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shatuv 7 Опубліковано 11 жовтня, 2012 а колпаки ушли, если нет ПРОШУ бронь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
orewek 2 Опубліковано 11 жовтня, 2012 продано все. Тему можна закривати. Усім дякую Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти