Mouse81 68 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Черный брат на Майдене вчера в 12,30, без наклейки, Фа-Фа от мальнекого голубенького Chery Kimo! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Фа-фа Юрчегу, подкравшемуся сзади на Бориспольской трассе сегодня утром...... :biggrin: Ну не совсем подкравшемуся... Фа-фа и тебе А вы, дяденька, не имейте привычки в нормальную погоду включать задние ПТФ - машину Соул увидел издалека по ПТФ-кам 8) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Ну не совсем подкравшемуся... Фа-фа и тебе А вы, дяденька, не имейте привычки в нормальную погоду включать задние ПТФ - машину Соул увидел издалека по ПТФ-кам 8) Включаю для лучшей видимости себя для сзадиидущего.......А почему не включать? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Включаю для лучшей видимости себя для сзадиидущего.......А почему не включать? потому что это не всем нравиться. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Включаю для лучшей видимости себя для сзадиидущего.......А почему не включать? тады лучше светодиодики застолби в габариты, а штатный антитуманнный ресурс прибереги для ежей с тумана Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 10 жовтня, 2011 Включаю для лучшей видимости себя для сзадиидущего.......А почему не включать? Саша тебе ответил, а я написал, что заметил тебя издалека... Очень неприятно ехать за машиной, у которой без причины работают задние ПТФ. Но это обсуждение не здесь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 10 жовтня, 2011 ФА-ФА девушке на томатном соу(с)е без наклейки сегодня в 09,30 на въезде в киев со стороны чабанов, ванильному без наклейки в районе московской, черному (наличие наклейки не рассмотрел), на дружбы народов :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 жовтня, 2011 Чей белый дизель стоял сегодня на Жилянской с наклейкой? Володя? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 14 жовтня, 2011 Сегодня вечером замечен "подстреленый" Соул Sostarta с Женей за рулем. Яростно пробивался по обочине в "день взятия Борисполя". Был обфа-факан. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 жовтня, 2011 Чей белый дизель стоял сегодня на Жилянской с наклейкой? Володя? ти був на жилянській (жулянській, жугулянській) і не заїхав?!... давай наступний раз відразу з пивом. шоб по темі: останніми часами бачу дофґа соулів на жилянській... і всі без наклейків... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 жовтня, 2011 зустрів сьогодні в гостомелі червоного з рейлінгами. махнув рукою, а він мене зовсім не помітив... але буквально через дві машини за ним їхав viro котрий мене помітив раніше ніж я його Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 16 жовтня, 2011 зустрів сьогодні в гостомелі червоного з рейлінгами. махнув рукою, а він мене зовсім не помітив... але буквально через дві машини за ним їхав viro котрий мене помітив раніше ніж я його Встреча трех одноклубников! DeadHead, Dagett и я. Красный с рейлингами и без наклейками это именно он. Вот так встреча! ФАФА! Dagett, ты что на Жилянской делаешь то? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 17 жовтня, 2011 Встреча трех одноклубников! DeadHead, Dagett и я. Красный с рейлингами и без наклейками это именно он. Вот так встреча! ФАФА! Dagett, ты что на Жилянской делаешь то? DeadHead кажеш... на жилянській я підпрацьовую ...вже більше двох років... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 17 жовтня, 2011 DeadHead кажеш... на жилянській я підпрацьовую ...вже більше двох років... Ну то ФаФа и пиво! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 17 жовтня, 2011 ФА-ФА - Молдова :) Черный Солик на трассе Кишенеу по адресу 5! возле МЕТРО :) Мало ли, Кишенёв привет! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Petya 0 Опубліковано 18 жовтня, 2011 А чей это снежно-белый пепелац обфафакал меня сегодня около 7.15 утра на Вильямса.. а?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 18 жовтня, 2011 Вчера днем, на Саксаганского, замечен титаниум сильвер с клубной наклейкой. Форумное фа-фа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 жовтня, 2011 Вчера покатался по городу в результате чего ФаФа: Серебристому 2010 на Ярославской два раза, красному на Гоголевской, ванила на Артема. Еще был красный - но не помню где. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 жовтня, 2011 ФаФа серебристому, грязному, МИД 10 мр на тротуаре ул. Павловская около "Лыбиль-Авто" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 20 жовтня, 2011 Вчера в Глевахе - цвет не определен (ноч) Фа Фа дальним свктом в тыл от собрата. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти