так бывает 104 Опубліковано 20 травня, 2011 Чёрный Чарлик СУПЕР. Диски теперь в мат оклеить или сменить на матовые Я СВОЙ ТОЖЕ ПОДВЕДУ ПОД АНТОХИН. БЛИН ЕЩЕ ОДНА МЕЧТА ОТКРЫЛАСЬ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 травня, 2011 Олег, заведи ботржурнал -)) Чего ты постишь фотки у Антохи в фототемке -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 25 травня, 2011 Олег, заведи ботржурнал -)) Чего ты постишь фотки у Антохи в фототемке -)) ВИКТОР, чет я не понимаю, ты о чем ? :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 27 травня, 2011 (змінено) ну вот и нафоткал я своего чарлика грязного, пыльного........ а вот так выглядит пластик на дверной карте :bad: Змінено 31 травня, 2011 користувачем prikolist6 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 21 червня, 2011 в субботу на свадьбе у друга вотъ тяк мы выглядим Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ya.majestic28 2 Опубліковано 12 квітня, 2013 а 69 газ твой? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
prikolist6 15 Опубліковано 4 листопада, 2013 аха, мой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 4 листопада, 2013 Тоха, ты вернулся? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти