Гість Dima138 Опубліковано 27 жовтня, 2012 За сколько ты готов отдать за 15000 отдашь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 27 жовтня, 2012 За сколько ты готов отдать за 15000 отдашь? а ты смешной) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Гість Dima138 Опубліковано 27 жовтня, 2012 А почему продаешь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 27 жовтня, 2012 другую машину хочу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Freestyler 8 Опубліковано 29 жовтня, 2012 не хочу тебя расстраивать но реально дороже 17 ты не продашь, не смотря на фарш, б\у есть б\у Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 31 жовтня, 2012 не хочу тебя расстраивать но реально дороже 17 ты не продашь, не смотря на фарш, б\у есть б\у жёлтая :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 31 жовтня, 2012 18400$ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 31 жовтня, 2012 звоните.договоримся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 1 листопада, 2012 тему подчистил. будете флудить-получите горчичники Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 4 листопада, 2012 свежие фото Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 5 листопада, 2012 возможен вариант замены литых дисков на штампованные. естесна дешевле будет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 5 листопада, 2012 фото салона Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 8 листопада, 2012 предновогодняя скидка!теперь всего 18200$) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 листопада, 2012 Вы не поверите! Но он продан! Тема закрыта! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти